Και τώρα οι δυο τους!

14/03/2015 - 19:31 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2015 - 19:51

Διαγόρας και Αναγέννηση Γέρας κοντράρονται αύριο το πρωί στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 28ης Αγωνιστικής στην Α' ΚΑτηγορία της ΕΠΣ Λέσβου και εν πολλοίς μπορεί να κρίνει και την έκβαση στην κούρσα για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι γηπεδούχοι, με το +8 στο βαθμολογικό πίνακα, γνωρίζουν πολύ καλά πως με ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο κόντρα στους διώκτες τους, θα πρέπει να... αυτοκτονήσουν στις επόμενες δύο αγωνιστικές για να μη στεφθούν απ' ευθείας πρωταθλητές. Και μέσα στην έδρα του, ο Διαγόρας έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει εύκολα ή δύσκολα τους βαθμούς που χρειάζεται. Από την άλλη μεριά, η Αναγέννηση Γέρας στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, με την οποία θα μειώσει τη διαφορά στο... όριο των μπαράζ, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου μέσα από τη διαδικασία των αγώνων κατάταξης.

Οι δύο προπονητές, Θοδωρής Παπαλόπουλος και Γιάννης Μανούσος, καταστρώνουν τα πλάνα τους και αναμένεται αύριο το πρωί να βγάλουν από τη φαρέτρα τους κάθε διαθέσιμο όπλο, αφού η μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και στο εξής δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για να διορθωθούν λάθη ή αδυναμίες. Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής αναμένεται να βρεθεί και πολύς κόσμος που θα συνδυάσει το πρωινό της Κυριακής με το ντέρμπι της Α' Κατηγορίας. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παναγιώτης Βουρανής, με βοηθούς την Ανδιράννα Μπάλιακα και τον Δημήτρη Κάντα. Μάλιστα η ΕΠΣΛ όρισε και δύο παρατηρητές αγώνα, τους Χάρη Καλλία και Νίκο Χρόνη.

Στα υπόλοιπα ματς της 28ης Αγωνιστικής, ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη που δίνουν οι ομάδες στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας για την αποφυγή των play out. Στα Πάμφιλα, ο τοπικός Ερμής θα αναζητήσει βαθμούς με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ενώ στον Πολιχνίτο θα "κονταροχτυπηθούν" η ομώνυμη ομάδα με τον Αετό Λουτρών. Δύσκολη έξοδο περιμένει τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους, που αντιμετωπίζει τον Αιγέα στο Πλωμάρι, ενώ ο Όλυμπος Αγιάσου θα παλέψει για το τρίποντο στην έδρα της ουραγού Ανάξου. Τέλος, στη Μόρια ο τοπικός Βύρων υποδέχεται την Προοδευτική Σκ. Καλλονής και στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου ο Παλλεσβιακός (τυπικά γηπεδούχος) θα αντιμετωπίσει τον Παλλεσβιακό. Ρεπό έχει ο Οδυσσέας Ελύτης.

Ορισμοί διαιτησίας

28η Αγωνιστική (15/3, 15:45)
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αναγέννηση Γέρας (11:30)
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Βουρανής, Μπάλιακα, Κάντας
Παρατηρητές αγώνα: Καλλίας - Χρόνης

Βύρων Μόριας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής
"Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Βουλγαρέλλης, Μεστρός, Φαναρτζής
Παρατηρητής αγώνα:  Γιουβανάκης

Άναξος-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Πέτρας
Δουκάκης, Παράσχου, Βλουτέλλης
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Παλλεσβιακός-Κεραυνός Αφάλωνα
"Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Κάντας, Καραγιάννης, Σαρλής
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Ερμής Παμφίλων-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Γήπεδο Παμφίλων
Μποντάκης, Λυρής, Καρμίρης
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Αιγέας Πλωμαρίου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
"Μιχαλέλειο" Πλωμαρίου
Πατσατζής, Συβρής, Μανούσος
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Πολιχνίτος-Αετός Λουτρών
Γήπεδο Πολιχνίτου
Παντελαίων, Κακαδέλλης, Οικονόμου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Ρεπό: Οδυσσέας Ελύτης

Φωτο: Δάκης Κουλουκάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey