Γερό προβάδισμα Αετός και Αλκιβιάδης

06/04/2015 - 12:00 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2015 - 04:02

Καθοριστικό προβάδισμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, πραγματοποίησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο Αετός Λουτρών και Αλκιβιάδης, παίρνοντας σκορ που τους εξασφαλίσει εν πολλοίς από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, την επικράτησή τους.

Η ομάδα των Λουτρών, με πρωταγωνιστή τον Στρατή Σκαλοχωρίτη που πέτυχε δύο προσωπικά γκολ, κέρδισε με 0-2 την Άναξο στην Πέτρα και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την παραμονή. Εξίσου σημαντικό προβάδισμα απέκτησε και ο Αλκιβιάδης, κερδίζοντας στην Σκάλα Καλλονής με 1-3 την Προοδευτική. Η οποία έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, λογικά θα παίξει με την Άναξο σε έναν «τελικό» παραμονής… Ο Αετός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με τον Σκαλοχωρίτη. Η Άναξος ωστόσο στη συνέχεια πίεσε και ήταν μάλιστα και άτυχη, καθώς σε δύο καλές περιπτώσεις, θα μπορούσε να είχε φτάσει στο γκολ. Όμως τόσο το σουτ του Χαλκιώτη όσο και του Δαμιανού, βρήκαν στο δοκάρι του Αετού. Ο Σκαλοχωρίτης στο 55' καθάρισε τη νίκη και εν πολλοίς την κατηγορία, κάνοντας από τα 11 βήματα το 0-2. Πλέον η Άναξος θέλει τρία γκολ για να ρίξει στο καναβάτσο τον Αετό και λογικά έχει ήδη στο μυαλό της, τον «τελικό» με την Προοδευτική.

Η οποία Προοδευτική, παρά το καλό της πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον Αλκιβιάδη, ο οποίος προηγήθηκε στο 55' με τον Κόμβο και μετά… ξεκόλλησε. Απαλλάχθηκε από το άγχος και έφτασε στο 0-2 με τον Μαρίνο Ανηφόρου. Στο 68'ο Ιγνάτης Νανίδης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, αλλά η προσπάθεια της Προοδευτικής να σώσει ότι μπορούσε από την αναμέτρηση, πήγε στράφι, καθώς ο Ζήσης έκανε το 1-3 στο 85 και «καθάρισε» την υπόθεση παραμονής για την ομάδα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey