Ευχαριστίες Διαγόρα σε Παλλεσβιακό και Όλυμπο

08/04/2015 - 19:38

Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής συνεχίζει τις προπονήσεις του εν όψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική, με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του να προσπαθούν να μείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση μέσω των φιλικών.

Τόσο ο Όλυμπος Αγιάσου όσο και ο Παλλεσβιακός είναι δύο ομάδες που εξυηρετούν τον Διαγόρα προς αυτή την κατεύθυνση και για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά: "Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Διαγόρα Αγίας Παρασκευής θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Όλυμπο Αγιάσου και τον Παλλεσβιακό για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, προκειμένου η ομάδα μας να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προετοιμασία της εν όψει των αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Λέσβου και εν συνεχεία για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Παράλληλα, θα θέλαμε αυτές τις Άγιες ημερες, να ευχήθουμε σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία του νησιού μας, ομάδες, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey