Τα συγχαρητήρια του Διαγόρα

27/04/2015 - 15:55

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, συγχαίροντας τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και όλους τους φορείς που συνετέλεσαν στην άψογη δημιουργία του πρωταθλήματος και ειδικότερα του τελικού στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Αναλυτικά: "Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΔΙΑΓΟΡΑ Αγίας Παρασκευής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Λέσβου συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την Ε.Π.Σ. Λέσβου για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος και του τελικού, τον Δήμαρχο Λέσβου για την παραχώρηση του γηπέδου Μυτιλήνης για την διεξαγωγή του τελικού, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου, την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, καθώς και όλες τις ομάδες που έντιμα μας ανταγωνίστηκαν. Επίσης τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την κάλυψη και προβολή των αγώνων της ομάδας μας.

Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το νησί μας στους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν με τους πρωταθλητές Χίου, Σάμου, και Κυκλάδων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ζητάμε την ηθική συμπαράσταση όλων των Λέσβιων φιλάθλων.

Ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ.

O Πρόεδρος ........................................................Ο Γενικός Γραμματέας

Χατζηκυριαζής Χρυσόστομος .......................................Ντάκος Παναγιώτης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey