Χατζηκυριαζής: "Ακόμα δεν τέλειωσε τίποτα..."

12/05/2015 - 11:44 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2015 - 11:46

Μπορεί ο Διαγόρας να ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του, χάνοντας από τον Πανναξιακό στο παιχνίδι που θεωρείτο πριν τη σέντρα των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, ως το πλέον καθοριστικό για την ανάδειξη του πρώτου, ωστόσο στην Αγία Παρασκευή δεν πτοούνται. Και ενόψει των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας αναμετρήσεων με τον Πυθαγόρα στη Σάμο και τον Κανάρη στη Χίο, ο ισχυρός παράγοντας του Διαγόρα Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής δηλώνει στο «SL» να μην βιαστεί κανείς να ξεγράψει την ομάδα του… «Ξεκινήσαμε με ένα άσχημο αποτέλεσμα και με αρκετή δόση ατυχίας ηττηθήκαμε στην πρεμιέρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάσαμε την άνοδο.

Πάμε να παλέψουμε στη Σάμο για τους τρεις βαθμούς πρώτα απ΄ όλα και να γυρίσουμε το διακόπτη οριστικά στη Χίο. Ο Διαγόρας είναι μία μεγάλη ομάδα που το δείχνει στα δύσκολα. Ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα προανήγγειλε την ισχυρή παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας στα ταξίδια σε Σάμο και Χίο, τα οποία σημειωτέον θα είναι και… συνεχόμενα για την αποστολή του Διαγόρα. Στην Αγία Παρασκευή έχουν ορίσει ως «τελικό» το παιχνίδι με τον Πυθαγόρα και πιστεύουν πως με νίκη εκεί, θα αλλάξει η ψυχολογία και θα έρθει η αυτοπεποίθηση ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με Κανάρη (μέσα, έξω) και μετά με Πανναξιακό (εκτός), εκεί που ο Διαγόρας θα θελήσει να σβήσει το 0-1 της Αγίας Παρασκευής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey