Τέλος ο Μουντανάρης από Οδυσσέα Ελύτη

09/06/2015 - 15:34

Παρελθόν από τον πάγκο του Οδυσσέα Ελύτη αποτελεί ο Στέλιος Μουντανάρης, ένας προπονητής που εξελίχθηκε την τελευταία πενταετία μαζί με τον σύλλογο της Μυτιλήνης, που αποτελεί πρότυπο ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα.

Ύστερα από πέντε επιτυχημένα χρόνια στον πάγκο της ομάδας, που φέτος τερμάτισε στην 3η θέση της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΛ, την υψηλότερη στη σύντομη ιστορία της στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, ο Στέλιος Μουντανάρης ευχαρίστησε σε δηλώσεις του όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Οδυσσέα Ελύτη.

"Φεύγω σα φίλος. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον φίλο και συνάδελφο Παράσχο Λάσκαρη, για την αμέριστη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν κοντά μου από την πρώτη στιγμή. Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που αυτά τα πέντε χρόνια δούλεψαν δίπλα μου. Τους εύχομαι να έχουν την υγειά τους και πάντα επιτυχίες σε ότι κάνουν", επεσήμανε ο πρώην πλέον προπονητής του Οδυσσέα Ελύτη.

Πλέον, ο σύλλογος έχει μπει σε διαδικασία αντικατάστασης του Μουντανάρη στον πάγκο του και σύντομα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey