Σεραφίγγος και Κοντονίκας στον Αίγειρο

06/08/2015 - 15:44

Ο Βαγγέλης Σεραφίγγος στη γραμμή κρούσης και ο Λευτέρης Κοντονίκας στα μετόπισθεν είναι οι δύο νέες προσθήκες του Αίγειρου Μυστεγνών, που αποδεικνύεται μεγάλος πρωταγωνιστής στο μεταγαρφικό παζάρι της Α' Κατηγορίας στην ΕΠΣ Λέσβου.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί στη διάθεσή του στην προετοιμασία, που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες. Παράλληλα, με την απόκτηση και του Μαλακού, ο Αίγειρος δυναμώνει αισθητά και βάζει γερές βάσεις για κάτι καλό τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Με τον πολύπειρο Βαγγέλη Σεραφίγγο στην επίθεση, η ομάδα των Μυστεγνών αποκτά ένα σημαντικό όπλο έναντι των αντιπάλων της. Ο πρώην παίκτης του Αιολικού, αγωνίστηκε πέρυσι στη Γ' Εθνική και στο δεύτερο μισό της σεζόν μεταπήδησε στην Αναγέννηση Γέρας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στην ΑΕΛΚ, όσο και στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, καθώς επίσης και στον Όλυμπο Αγιάσου.

Όσο για τον Λευτέρη Κοντονίκα, με θητεία στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΛ τόσο στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας όσο και στον Βύρωνα Μόριας, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή των νεοφώτιστων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey