Οι "μικροί" υψώνουν ανάστημα!

06/03/2016 - 18:20 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2016 - 22:53

 23η Αγωνιστική

Όλυμπος Αγιάσου-Αχιλλέας Πέτρας 3-1 (0-0)
Πούλος, Καρμίρης, Μέστρος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Καλουτζή, ο Όλυμπος Αγιάσου πήρε σπουδαία νίκη επί του Αχιλλέα Πέτρας στο «Χριστοφίδειο» με σκορ 3-1.  Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν κατόρθωσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη όμως, ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Αγιασωτών  ήταν ασταμάτητος και πρώτα αφού σέρβιρε δύο γκολ, αρχικά στον Ψαρρό και εν συνεχεία στον Τακό, στη συνέχεια πέτυχε ένα με όμορφη ατομική ενέργεια για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-1, αφού ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Πάντα.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Πολιχνίτος 0-3 (0-0)

Βουρανής, Βερρής, Λυρής - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Σε ένα ματς που είχε το χαρακτήρα του «εξάποντου», αφού και οι δύο ομάδες μάχονται με τον ίδιο στόχο για την αποφυγή του υποβιβασμού, ο Πολιχνίτος ήταν ανώτερος και έφυγε δίκαια με το «2» από το Κάτω Τρίτος. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα αρχικά με τον Νικέλλη και εν συνεχεία με τον Προκοπίου και στο τέλος με τον Ξινό. Αποκαρδιωτικός ο Αλκιβιάδης, σε ένα ματς που είχε τη λογική του «τελικού», μένοντας έτσι στο -4 από τη γραμμή της σωτηρίας.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αετός Λουτρών 1-2 (0-2)

Κάντας, Συβρής, Βασιλακάκης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Παρά τις πολλές και σημαντικές του απουσίες, ο Αετός Λουτρών έφυγε νικητής μέσα από τη δύσκολη έδρα του «Μιζεργκάν» στην Ανεμώτια, επικρατώντας του τοπικού Ατρομήτου με σκορ 1-2. Η ομάδα του Γιώργου Σπάρταλη προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο με δύο γκολ του Βασίλη Καλλιματζέρου, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Κουτλή στην επανάληψη, αλλά δεν έπιασαν τη γνωστή τους απόδοση μέσα στο γήπεδο της Ανεμώτιας και μοιραία γνώρισαν την ήττα, που τους έριξε μάλιστα από τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αίγειρος Μυστεγνών 1-3 (0-1)
Μποντάκης, Οικονόμου, Καραμπάσης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ανάμεσα σε Κεραυνό και Αίγειρο, όμως η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου απέδειξε για ακόμα μία φορά για ποιο λόγο βρίσκεται στην κορυφή και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της, αφού μπορεί να κερδίσει ακόμα και σε μια μέτρια ημέρα της. Ο Συβρής έδωσε προβάδισμα στον Αίγειρο στο πρώτο ημίχρονο και ο Μαλακός με δύο προσωπικά του τέρματα στην επανάληψη έκανε το 0-3. Όμως οι Αφαλωνιάτες διαμαρτύρονται ότι το 0-2 έγινε από θέση οφσάιντ. Λίγο πριν τη λήξη, ο Κεραυνός μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δελόλμα.

Αναγέννηση Γέρας-Παλλεσβιακός 0-1 (0-1)
Παντελαίων, Βουλγαρέλλης, Καραγιάννης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Βαθιά ανάσα πήρε ο Παλλεσβιακός, που κέρδισε μέσα στο Παπάδο την Αναγέννηση Γέρας με σκορ 0-1. Το «χρυσό» γκολ της νίκης πέτυχε ο Δημήτρης Κούτσας για την ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη, που είχε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο 20λεπτο. Ο αγώνας στιγματίστηκε από μια φάση στο δεύτερο μέρος, όταν η Αναγέννηση Γέρας ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Ζαφειρίου εντός περιοχής, με τον διαιτητή Παντελαίων να μη συγκινείται, δείχνοντας κίτρινη κάρτα για θέατρο, που ήταν η δεύτερη, αποβάλλοντας έτσι τον παίκτη των Γεραγωτών. Στη λήξη όμως σημειώθηκε ένταση στα αποδυτήρια.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 5-1 (4-1)
Πούλος, Παράσχου, Καρδάσης - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Εύκολο έργο είχε ο Διαγόρας στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, απέναντι στην ουραγό Προοδευτική Σκάλας Καλλονής. Το τελικό 5-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Αρχικά με τον Βλαστέλλη, στη συνέχεια με τον Φιλιανό και δύο με τον Δελόλμα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τέρμα που πέτυχε ο Κουμέλλης, ενώ λίγο αργότερα αστόχησε σε πέναλτι ο Κουτσιανίτης. Στη λήξη, ο Καλύμνιος διαμόρφωσε το τελικό 5-1 υπέρ του Διαγόρα.

Οδυσσέας Ελύτης-Ερμής Παμφίλων 3-2 (2-1)
Κάντας, Λυρής, Οικονόμου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Στο Ενωσιακό της Θερμής, ο Οδυσσέας Ελύτης έπαιξε για την… τιμή του απέναντι στον Ερμή Παμφίλων, που ήθελε βαθμό ή βαθμούς στο κυνήγι της σωτηρίας. Η νίκη με 3-2 υπέρ των γηπεδούχων ήρθε με ανατροπή, αφού ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Άνταμ Γκουνλού άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Παμφίλων, αλλά πριν βγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει το σκορ με γκολ των Βερβέρη και Μανιού. Στο 43ο λεπτό, ο Μανιός κέρδισε και πέναλτι, αλλά ο Μαρίνος που ανέλαβε την εκτέλεσή του είδε τον γκολκίπερ του Ερμή να αποκρούει την μπάλα. Στην επανάληψη, ο Κουκλιαμπής πέτυχε το 3-1 και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά μείωσε για τον Ερμή σε 3-2, η ομάδα των Παμφίλων πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Αιγέας Πλωμαρίου-Βύρων Μόριας 6-0 (1-0)
Μποντάκης, Φαναρτζής, Βλουτέλλης - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερς, ο Αιγέας Πλωμαρίου πήρε εμφατική νίκη κόντρα στο Βύρωνα Μόριας με σκορ 6-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αντισταθούν στην ανωτερότητα του Αιγέα, ο οποίος «σκαρφάλωσε» έτσι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αγκόλι άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό «τακουνάκι» και το 1-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο σκόραραν οι Χρυσάφης, Γιαννίκος, Κλούρας, Αζάμπι και Αγιακάτσικας, ενώ αποκάλυψη ήταν ο νεαρός Γιάννης Βελούτσος, που μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο, είχε εξαιρετική απόδοση και μία ασίστ!

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

  Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey