Από τον Αιγέα στον Ατρόμητο Αθηνών ο Χιωτέλλης

02/08/2016 - 20:17

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό του ταξίδι, από το Πλωμάρι στο Περιστέρι, ξεκινά ο Παύλος Χιωτέλλης που αποτελεί τον πρώτο... καρπό της συνεργασίας Αιγέα και Ατρομήτου, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πλωμαρίου εντάχθηκε στην Κ17 του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν και επίσημα τη μεταγραφή του. Ο μέσος του Αιγέα εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Ατρομήτου, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για τα κατορθώματά του και με τη Μικτή Αιγαίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Ο Αιγέας Πλωμαρίου είναι ένα από τα ελάχιστα σωματεία του Αιγαίου, που διατηρεί τμήματα υποδομής σε όλες τις ηλικίες εδώ και μια 20ετία, με τους ανθρώπους του να δίνουν πάντοτε ιδιαίτερη βαρύτητα στην παραγωγική διαδικασία και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τους πρώτους καρπούς δρέπει η ένταξη του Αιγέα Πλωμαρίου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου καθώς ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Λέσβου εντάχθηκε από φέτος στην ομάδα Κ17.

Είναι ο  μέσος Παύλος Χιωτέλης (γεννηθείς το 2000) ο οποίος αποτέλεσε πέρσι βασικός στέλεχος της ανδρικής ομάδας του Αιγέα Πλωμαρίου. Ταυτόχρονα ήταν αναντικατάστατο μέλος τόσο της Μικτής Λέσβου όσο και της Περιφερειακής Ομάδας Νήσων Αιγαίου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου για την παραχώρηση του Παύλου Χιωτέλη που αναδεικνύει την χρησιμότητα και το ρόλο που διαδραματίζει το Δίκτυο Σχολών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενσωματωθεί στη προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey