Δώσε τα προγνωστικά σου!

24/04/2018 - 14:32 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2018 - 14:32

Ξανά στο γήπεδο μπαίνουν οι ομάδες της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, που συμμετέχουν σε Playoffs και Playouts, αφού υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική δράση.

Το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στο Ενωσιακό Θερμής, εκεί όπου ο πρωτοπόρος Αίγειρος Μυστεγνών θα προσπαθήσει να «τελειώσει» τα όνειρα του Ατρόμητου Ανεμώτιας για τον τίτλο και την άνοδο. Στο άλλο ματς της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs, ο Όλυμπος φιλοξενεί στην Αγιάσο τον Αιγέα Πλωμαρίου.

Στα Playouts διεξάγεται η 3η Αγωνιστική, με τον Κεραυνό Αφάλωνα να αντιμετωπίζει στη Μόρια τον ΑΟ Πολιχνίτου και τον Αλκιβιάδη να τίθεται αντιμέτωπος στο Κάτω Τρίτος με τον Οδυσσέα Ελύτη.

Μιλώντας στο «SL» ο πρώην προπονητής του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, Στέλιος Μουντανάρης, γνώστης της κατηγορίας αφού έχει περάσει σχετικά πρόσφατα από τους πάγκους Αίγειρου, Αιγέα και Οδυσσέα Ελύτη, έκανε τις προβλέψεις του για τα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής, που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον.

Αίγειρος Μυστεγνών-Ατρόμητος Ανεμώτιας (25/4, 17:00)
Ενωσιακό Θερμής
Δουκάκης, Λυρής, Ψύλλος
Παρατηρητής: Σάλτας

Σημείο: 12
«Ο Αίγειρος έχει το προβάδισμα, απέχοντας +6 από τον Ατρόμητο. Στην ομάδα της Ανεμώτιας μάλιστα θα υπάρχει έντονη ψυχολογική πίεση, αφού γνωρίζει καλά πως με ήττα βγαίνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αιγέας Πλωμαρίου (25/4, 17:00)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Κουλουδής, Παντελαίων, Μέστρος
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: Χ
«Ντέρμπι που πάει προς την ισοπαλία. Ο Αιγέας ήταν αρκετά καλός στο πρώτο μέρος με τον Αίγειρο, αλλά η Αγιάσος είναι πάντοτε δυνατή έδρα.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Οδυσσέας Ελύτης (25/4, 17:00)
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Μποντάκης, Πατσατζής, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Πάντας

Σημείο: 1Χ
«Θεωρώ ότι ο Αλκιβιάδης έχει τον πρώτο λόγο λόγω του ξερού γηπέδου, ειδικά αν το ματς κριθεί στη δύναμη. Όμως ο Οδυσσέας Ελύτης έχει αντοχές και τρεξίματα, οπότε μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να βγάλει γκολ.»

Κεραυνός Αφάλωνα-ΑΟ Πολιχνίτου (25/4, 17:00)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Βουρανής, Βλουτέλλης, Συβρής
Παρατηρητής: Χρόνης

Σημείο: Χ
«Παιχνίδι που ξεκινά και τελειώνει στην ισοπαλία.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey