Στη Μύρινα ο Αίγειρος Μυστεγνών

19/05/2018 - 09:50 Τελευταία τροποποίηση στις 18/05/2018 - 20:29

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, Αίγειρο Μυστεγνών, που καλείται να αντιμετωπίσει τον ομόλογό του στη Λήμνο, Διαγόρα Σαρδών, στον πρώτο τελικό για την ανάδειξη του τροπαιούχου σε επίπεδο Νομού, που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΛ στη Γ’ Εθνική.

Ο αγώνας ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, με διαιτητή τον Κλεόβουλο Παλαιολόγου και βοηθούς τους Μιχάλη Ζέστα και Βασίλη Λουμπόνια. Παρατηρητές θα είναι οι κ.κ. Μάτζαρης και Χρόνης.

Για τον Αίγειρο η διαδικασία ανάδειξη υπέρ-πρωταθλητή δεν είναι άγνωστη, αφού μετείχε και μάλιστα επιτυχημένα πριν δύο χρόνια, κερδίζοντας μέσα στη Λήμνο τον Ηρακλή Ατσικής με σκορ 0-1. Για τον Διαγόρα Σαρδών πάντως, η συμμετοχή σε ένα τόσο σημαντικό ματς θα είναι πρωτόγνωρη, αφού κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο στο γειτονικό νησί.

Μιλώντας στο «SL», ο Γιώργος Κουτρομπίλας κράτησε χαμηλούς τόνους, δείχνοντας πως υπολογίζει τον αντίπαλο. «Πάμε στη Λήμνο για να διεκδικήσουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός αποτελέσματος, που θα μας δίνει προβάδισμα εν όψει του δεύτερου τελικού. Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και σεβασμό προς τον αντίπαλο. Ο Διαγόρας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, θα έχει τον ενθουσιασμό και χρειάζεται προσοχή».

Αγωνιστικά, ο προπονητής του Αίγειρου Μυστεγνών δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Συβρή και στον Στέλιο Καραδημητράκη, ενώ τραυματίας είναι και ο Κώστας Λεονταρίδης που θα ταξιδέψει ωστόσο στη Μύρινα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, παρότι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Φωτογραφία | Αγγελική Λεμονιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey