Θ. Διονυσάτος: "Συναρπαστικό το πρωτάθλημα"

01/03/2019 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2019 - 11:10

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων Λέσβου λόγω της κακοκαιρίας την προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι ομάδες ετοιμάζονται να ξαναμπούν στα γήπεδα με την Α κατηγορία να αγωνίζεται αύριο πρώτη και  η Β να ακολουθεί την Κυριακή.

Στον Α όμιλο ο πρωτοπόρος Όλυμπος αγωνίζεται στην έδρα του απέναντι στον μαχητικό Ανδρονικά, ενώ η ομάδα των Λουτρών δοκιμάζεται στην έδρα του Αρίων. Στην Αγία Παρασκευή ο Διαγόρας θα αναμετρηθεί με την ομάδα του ΑΟ Μεσοτόπου και τέλος στη Μόρια ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει σε ένα δυνατό παιχνίδι την Αναγέννηση Γέρας.

Στα playout τώρα το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα και στον Πολιχνίτο η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Παλλεσβιακό σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Επίσης, στη Θερμή Ο Οδυσσέας Ελύτης αντιμετωπίζει τον Αλκιβιάδη, ενώ την Κυριακή το πρωί ο Αρίων Παλαιοκήπου αγωνίζεται στην έδρα του με τον ουραγό Αίγειρο Μυστεγνών.

Το Sportlesvos.gr αυτή την αγωνιστική επικοινώνησε με τον προπονητή του Αετού Λουτρών Θεαγένη Διονυσάτο, ο οποίος έδωσε τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και δηλώνει ταυτόχρονα για τα playoff ότι δεν υπάρχει κάποια ομάδα που ξεχωρίζει, όλες οι ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις είναι φαβορί και το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό μέχρι τέλους.

Α Όμιλος

6η Αγωνιστική (2/3, 15:15)

Αναγέννηση Γέρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1Χ
Βλουτέλλης, Μπάλιακα, Καραμπάσης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Ψάνης

Αμφίρροπο παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και έχουν καλή ψυχολογία.Ίσως η Αναγέννηση έχει "αβαντάζ" λόγω έδρας.

Όλυμπος Αγιάσου-Ανδρονικάς Παρακοίλων 1
Μποντάκης, Τσογγάρη, Μέστρος - "Χριστοφίδειο Αγιάσου"
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

Τον πρώτο λόγο θεωρώ έχει ο Όλυμπος καθώς έχει δείξει ότι ειδικά στην έδρα του είναι αποτελεσματικός. Βέβαια ο Ανδρονικάς είναι μια δυνατή ομάδα η οποία μάχεται και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-ΑΟ Μεσοτόπου 1Χ
Παντελαίων, Ρίγλη, Παράσχου - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής: Χρόνης

Κλειστό παιχνίδι με τον Διαγόρα να θέλει την νίκη οπωσδήποτε. Ο Μεσότοπος είναι σφιχτή ομάδα και ο Διαγόρας ίσως δυσκολευτεί.

Β Όμιλος

6η Αγωνιστική (2-3/3, 15:15)

ΑΟ Πολιχνίτου-Παλλεσβιακός 1Χ2
Μπόσιας, Βασιλακάκης, Λυρής - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής: Άνεμος

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι πιστεύω ότι είναι το συγκεκριμένο γιατί και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς. Ο Παλλεσβιακός δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά και ο Πολιχνίτος προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα.

Οδυσσέας Ελύτης-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1
Κουκούλας, Κακαδέλλης, Καρμίρης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Στην διαδικασία των playout ο Οδυσσέας έχει ανεβάσει πολύ την απόδοση του και πιστεύω ότι δύσκολα ο Αλκιβιάδης θα μπορέσει να πάρει κάτι από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Απόλλων Δαφίων-Αιγέας Πλωμαρίου 1Χ2
Βουρανής, Ψύλλος, Πούλος - Στ. «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Παρατηρητής: Βρατσάνος

Έχουν δείξει ότι είναι πιο καλές ομάδες στον όμιλο έχουν σωθεί σχεδόν και θα παίξουν χωρίς άγχος. Ανοιχτά και τα 3 αποτελέσματα.

Αρίων Παλαιοκήπου-Αίγειρος Μυστεγνών 1Χ (3/3, 11:00)
Δουκάκης, Οικονόμου, Λυρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Ψάνης

Και οι 2 ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά αλλά ο Παλαιόκηπος πιστεύω θα εκμεταλλευτεί την έδρα του αν και ο Αϊγειρος δεν θα είναι τόσο εύκολος.

Ρεπό: Προοδευτική Σκ. Καλλονής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey