Ισοπαλία στα Λουτρά, την έκπληξη ο Αίγειρος

10/03/2019 - 18:30 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2019 - 19:47

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στα Λουτρά, αφού οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1 και υποχώρησαν μαζί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη της Αναγέννησης στον Μόλυβο. Ο πρωτοπόρος Όλυμπος έχει όλους τους λόγους να χαμογελάει καθώς άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα από τους διώκτες του μετά την άνετη επικράτηση με 0-4 απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ Μεσότοπος και Ανδρονικάς έμειναν κι εκείνοι ισόπαλοι 2-2.

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Αίγειρος στο Πλωμάρι απέναντι στον Αιγέα 2-3, ενώ νωρίς το πρωί ο Αρίων έφυγε και εκείνος με τους 3 βαθμούς από την έδρα του Παλλεσβιακού. Στα άλλα δύο παιχνίδια σημαντικό διπλό έκανε και ο Πολιχνίτος στο Κάτω Τρίτος αλλά σπουδαία νίκη πέτυχε και η Προοδευτική με τον Οδυσσέα Ελύτη 5-0.

Α Όμιλος

7η Αγωνιστική (10/3, 15:30)

Αρίων Μήθυμνας - Αναγέννηση Γέρας (0-2) 0-3
Λυρής, Μποντάκης Ρίγλη - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής: Πελέκος

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Αναγέννηση πέρασε εύκολα από τον Μόλυβο με 0-3 και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο Όλυμπο. Ο Τάκας άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη και ο Χρυσάφης έκανε το 0-2 με κεφαλιά πριν το ημίχρονο. Στη δεύτερο ημίχρονο ο Παυλέλης πέτυχε το 0-3 και κλείδωσε την νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Αετός Λουτρών - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (0-1) 1-1
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Ψύλλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής: Πηγάσης

Δυνατό ντέρμπι έγινε στα Λουτρά με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάποιος να πάρει το παιχνίδι με την ισοπαλία να μην βολεύει κανέναν από τους δύο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αετός αν και ήταν πιο κινητικός είδε τον Διαγόρα να ανοίγει το σκορ στο 22' με το σουτ του Καντιλιεράκη μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μιχαλάκη. Ο Αετός μετά το γκολ του Διαγόρα πήρε μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας την ισοφάριση έχοντας κάποιες καλές στιγμές, όμως η ανάπαυλα βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη ο Θεαγένης Διονυσάτος προχώρησε σε αλλαγές προσπαθώντας να βρει τη λύση προς την εστία του αντιπάλου και δικαιώθηκε, αφού ο Μιχάλης Βέντος με το που μπήκε στο γήπεδο έφερε τον αγώνα στα ίσια με προσωπικό του τέρμα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεζαν για το δεύτερο τέρμα με τον Διαγόρα να ψάχνει και αυτός το γκολ στις αντεπιθέσεις παίζοντας με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζέκα με δεύτερη κίτρινη. Έτσι, η λήξη βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι σε βάρος του Βλαστέλλη και τον διαιτητή να δείχνει την συνέχεια του παιχνιδιού.

Ατρόμητος Ανεμώτιας - Όλυμπος Αγιάσου (0-3) 0-4
Κουλουδής, Βασιλακάκης, Μέστρος - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής: Ψάνης

Σε πάρτι μετέτρεψε ο Όλυμπος το ντέρμπι στη Μόρια απέναντι στον Ατρόμητο, αφού καθάρισε από το ημίχρονο τον αγώνα 0-3. Η ομάδα του Θορδωρή Παπαλόπουλου άνοιξε το σκορ με τον Νίκο Πετρουζέλλη μόλις στο 5ο λεπτό και ο Ξινός διπλασίασε τα τέρματα για τον Όλυμπο στο μισάωρο για να έρθει ο Τσομπανέλλης να κάνει το 3-0 στο 45'. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση με τον Γιώργο Μαλακό και τον Άνταμ σε κάποιες φάσεις, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και το κερασάκι για τον Όλυμπο ήρθε να βάλει ο πιτσιρικάς Πρίμπας στις καθυστερήσεις.

ΑΟ Μεσοτόπου - Ανδρονικάς Παρακοίλων(1-2) 2-2
Δουκάκης, Βουλγαρέλλης, Φαναρτζης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής: Βρατσάνος

Αγώνας για γερά νεύρα στον Μεσότοπο με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος. Τι αν προηγήθηκε ο Μεσότοπος στο 20' με τον Γκέκα ο Ανδρονικάς αντέδρασε άμεσα και με δύο γκολ των Ηλία Νταή και Γιώργου Σαμπάνη ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση. Ο Μεσότοπος όμως προσπάθησε για την ισοφάριση και την πέτυχε με τον Σταυρινό με τον Ανδρονικά να μην καταφέρνει να πάρει ένα μεγάλο διπλό.

Β Όμιλος

7η Αγωνιστική (10/3, 15:30)

Παλλεσβιακός - Αρίων Παλαιοκήπου (0-2) 1-2
Μποντάκης, Ψύλλος, Οικονόμου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Στεργίου

Νίκη παραμονής πέτυχε σήμερα το πρωί ο Αρίων στην Θερμή, βάζοντας σε μπελάδες τον Παλλεσβιακό ο οποίος πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Τόλης Τηνιακός έκανε το 0-1 και τον Κιοσέ να βάζει τις βάσεις για την μεγάλη νίκη πετυχάινοντας το 0-2. Στο β΄ ημίχρονο το μόνο που κατάφερε ο "Πάλλε" είναι να μειώσει από την άσπρη βούλα με τον Πάτροκλο Κροτσίδα.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - ΑΟ Πολιχνίτου (0-0) 0-2
Παντελαίων, Κακαδέλλης, Οικνόμου - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Σημαντική νίκη πήρε ο Πολιχνίτος μέσα στο Κάτω Τρίτος ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από καιρό. Παιχνίδι φωτιά και για τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν στο τέλος. Ο Τσούκα σημείωσε το πρώτο γκολ στο 61' και στο 66' ο Σταμογιώργος έκανε το 0-2. Ο Αλκιβιάδης τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαμπούκα.

Αιγέας Πλωμαρίου - Αίγειρος Μυστεγνών (1-1) 2-3
Μπόσιας, Τσογγάρη, Πατσατζής - «Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Την έκπληξη έκανε ο Αίγειρος μέσα στην έδρα του Αιγέα, αφού πέτυχε νίκη με ανατροπή υποχρεώνοντας τον Αιγέα στην πρώτη του ήττα στα playout. Ο Αιγέας μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Γιαννίκο, όμως ο Πάστος έκανε το 1-1 στο 40ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαμάκος πάλι έβαλε μπροστά την ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-1, όμως ο Άίγειρος έκανε την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά με τον Κατζανό στο 75' και τον Δεσποτίδη στο 77'. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Οδυσσέας Ελύτης (2-0) 5-0
Βουρανής, Μπάλιακα, Καρμίρης - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής: Παπουτσέλης

Πεντάσφαιρη ήταν σήμερα η Προοδευτκή η οποία πέτυχε άνετη νίκη 5-0 με τον Οδυσσέα Ελύτη. Ο Καραγιάννης έκανε το 1-0 και ο Ζαχάροβ πέτυχε το δύετερο. Το τρίτο το σημείωσε πάλι ο Καραγιάννης, ενώ Έλβις και Κουμέλλης διεύρυναν στο τελικό 5-0.

Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey