Νίκες για Αετό και Διαγόρα, την έκπληξη ο Αίγειρος

13/04/2019 - 17:48 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2019 - 13:46

Δυο στροφές θα μείνουν πλέον πριν το φινάλε της Α κατηγορίας για τα play off μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής με το αυριανό ντέρμπι στον Παπάδο που ίσως να αναδείξει και τον πρωταθλητή.

Σήμερα το απόγευμα ο Αετός επικράτησε επί του Ατρόμητου 3-1 και ο Διαγόρας νίκησε άνετα τον Ανδρονικά 5-1 στην Αγία Παρασκευή, ενώ ο Αρίων υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Μεσότοπο 1-3.

Στα play out ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν ο μεγάλος νικητής στον Παπάδο με σκορ 1-3 και ο Αιγέας με αντίπαλο τον Αλκιβιάδη πήρε τους 3 βαθμούς μετά το τελικό 2-1. Τέλος, ο Αίγειρος πήρε το παιχνίδι απέναντι στον Πολιχνίτο 2-0, ενώ αύριο το πρωί στην Καλλονή θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Απολλων Δαφίων – Προοδευτική.

A Όμιλος

12η Αγωνιστική (13/4, 16:00)

Διαγόρας Αγ. Παρασεκυής - Ανδρονικάς Παρακοίλων (4-0) 5-1
Παντελαίων, Ρίγλη, Βασιλακάκης - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής: Πελέκος

Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Διαγόρας κέρδισε τον Ανδρονικά και αναρριχήθηκε προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τέρματα που σημείωσαν οι Παρέλης (2), Τσακίρης, Βαμβουκλής και Μιχαλάκης, ενώ για τον Ανδρονικά μείωσε ο Τουμπακάρης στο 85'. 

Αετός Λουτρών - Ατρόμητος Ανεμώτιας (1-1) 3-1
Βουρανής, Κακαδέλλης, Πούλος- Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής: Βασιλακάκης Π.

Με τον μόνιμο σκόρερ Τζίμη Βλαστέλλη ο Αετός πήρε κεφάλι στο σκορ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, όμως λίγο μετά ο Κάλφας βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε. Ο Γρούβας ανέλαβε να εκτελέσει από τα 11 βήματα και ευστόχησε. Στη συνέχεια μέχρι το ημίχρονο υπήρξαν εκατέρωθεν φάσεις για να πετύχουν τέρματα οι ομάδες όμως δεν άλλαξε κάτι.

Στην επανάληψη ο Αετός μπήκε πιο καλά και ευτύχισε μέσα σε διάστημα 10 λεπτών 55' έως 65' να βάλει 2 γκολ πάλι με τον Βλαστέλλη και Συβρή για το τελικό 3-1.

Αρίων Μήθυμνας- ΑΟ Μεσοτόπου (0-1) 1-3
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Τσογγάρη - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής: Βρατσάνος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσιπά που πέτυχε χατ-τρικ ο Μεσότοπος πέρασε από την έδρα του Αρίων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό, όμως ο Μόλβαλης ισοφάρισε στο 53'. Στο 86' και στο 90' ο Τσιπάς "χτύπησε" άλλες δύο φορές και χάρισε τους 3 πόντους στην ομάδα του.

 

Β Όμιλος

13η Αγωνιστική (13/4, 16:00)

Αίγειρος Μυστεγνών - ΑΟ Πολιχνίτου (2-0) 2-0
Κουλουδής, Μπάλιακα, Οικονόμου- Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής: Ευσταθίου

Ο Αίγειρος πήρε την νίκη απέναντι στον Πολιχνίτο βάζοντας σε μεγαλύτερους μπελάδες τους φιλοξενούμενους. Με τα τέρματα του Καραδημητράκη μόλις στο 3ο λεπτό με πέναλτι και στο 30' με τον Δεσποτίδη στέρησαν τους 3 βαθμούς από τους Πολιχνιάτες που ήταν πολύ σημαντικοί για την συνέχεια.

Αιγέας Πλωμαρίου - Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (1-1) 2-1
Μποντάκης, Καρμίρης, Πατσατζής- "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής: Κουρσουμπάς

Στις καθυστερήσεις λύγισε ο Αιγέας τον Αλκιβιάδη με γκολ του Καραμπέτσου ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ πάλι ο ίδιος στο 12, ενώ ο Αλκιβιάδης είχε ισοφαρίσει με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 39'.

Αρίων Παλαιοκήπου - Οδυσσέας Ελύτης (1-2) 1-3
Λυρής, Καραμπάσης, Ψύλλος - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής: Χρόνης

Ωραίο παιχνίδι έγινε στον Παπάδο με τον Οδυσσέα να παίρνει τους βαθμούς παραμένοντας στην πρώτη θέση. Ο Οδυσσέας προηγήθηκε με τον Πολύζο στο 15' και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Αναιρούση στο μισάωρο. Ο Αρίων μείωσε στο 43' με τον Τηνιακό. Στο δεύτερο μέρος ο Μανιός πέτυχε το 1-3, ενώ ο Αρίων έχασε την ευκαιρία να μειώσει μετά το χαμένο πέναλτι του Κιοσέ. 

Απόλλων Δαφίων - Προοδευτική Σκ. Καλλονής  (0-1) 0-2
Παντελαίων, Βασιλακάκης, Οικονόμου - "Κώστας Κεντέρης" Καλλονής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Νίκη οξυγόνο πήρε η Προοδευτική κερδίζοντας στο τοπικό ντέρμπι τον Απόλλων με 0-2. Ο Παναναστασίου άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και και στο 68' ο Έλβις Πρέντι διπλασίασε τα τέρματα για την "Προο" που ξεπέρασε με την νίκη αυτή τον Απόλλων στη βαθμολογία.

          Ρεπό Παλλεσβιακός

Δείτε τη βαθμολογία των Playoffs και των Playouts στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey