Αποδεσμεύσεις και ευχαριστίες από ΑΟ Μεσοτόπου

19/07/2019 - 13:06

Αρχίζει σταδιακά να κινείται και επίσημα η τοπική ποδοσφαιρική αγορά με τον ΑΟ Μεσοτόπου να ανακοινώνει σήμερα την αποδέσμευση έξι ποδοσφαιριστών, που δεν συνεχίζουν στο ρόστερ του.

Ο Γιώργος Αλαγιάννης ανακοινώθηκε εξάλλου, ήδη, από τον Αιολικό, ενώ παρελθόν αποτελούν επίσης οι Μπριλάκης, Κουτσέλλης, Αρκαδιανός, Πετρογέννης και Κουλουδής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις της διοίκησης του ΑΟ Μεσοτόπου για ανανέωση συνεργασιών, αλλά και μεταγραφών.

Αναλυτικά: "Η διοίκηση του ΑΟ Μεσοτόπου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Γιώργο Αλαγιάννη για τη διετή προσφορά του στο σύλλογό μας και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στον Αιολικό. Παρότι βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με τους παίκτες που θα επιθυμούσαμε στην ομάδα μας και φέτος, ήταν αδύνατο να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του, από τη στιγμή που άνοιξε για εκείνον η πόρτα της Γ' Εθνικής. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας κάνει όλους περήφανους στις εθνικές κατηγορίες.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Αλέξη Μπριλάκη, που επί τρία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα μας, φορώντας και τιμώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του ΑΟ Μεσοτόπου και με τους Μπάμπη Κουτσέλλη, Μανόλη Αρκαδιανό, Αντώνη Πετρογέννη και Παντελή Κουλουδή."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey