Γ.Μανούσος: Πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος ο Αιγέας!

22/08/2019 - 13:21

Δυναμικός εμφανίζεται φέτος ο Αιγέας, μετά την περσινή χρονιά η οποία δεν εξελίχθηκε όπως την ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας μπαίνοντας τελικά στα play out.

Η ομάδα του Πλωμαρίου η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της την Δευτέρα 19/8, άφησε πίσω την κακή παρένθεση στοχεύοντας ψηλά την νέα αγωνιστική περίοδο, δίνοντας ταυτόχρονα βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και γενικότερα στις ακαδημίες της ομάδας. 

Η διοίκηση του Αιγέα η οποία κράτησε στο τιμόνι της τον Γιάννη Μανούσο, κράτησε τον βασικό κορμό πραγματοποιώντας παράλληλα τις πρώτες μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενισχύσουν και θα δώσουν ώθηση στο σωματείο. Πέρα από τον Παντελή Σπάρταλη ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία εδώ και καιρό, οι Πλωμαρίτες έκαναν δικό τους επίσης τον μεσοεπιθετικό Μιχάλη Ελευθερίου από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και τον έμπειρο με πολλά χιλιόμετρα μέσα στα γήπεδα Χρήστο Τάκα για τη μεσαία γραμμή.

Ακόμη, συμφώνησαν με τον αμυντικό Κάλφα ο οποίος μετακόμισε στον Αιγέα από τον Αετό Λουτρών και τον Στρατή Μιμίκο από τη Αναγέννηση Γέρας.

Μιλώντας στο "SL" ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μανούσος αναφέρει τα παρακάτω: "Μετά τις περιπέτειες της προηγούμενης σεζόν, φέτος στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία που θα μας οδηγήσει σε μια καλή βαθμολογική θέση. Ενσωματώθηκαν στην διοίκηση νέα ικανά άτομα και όλοι μαζί θα βάλουμε στέρεες βάσεις. 

Ο Αιγέας βάσει στατιστικών είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα μετά τον Αιολικό στο νησί σύμφωνα με αυτά που έχει πετύχει και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι πέρα από την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές φέτος ανεβάσαμε και 4 παιδιά από τις ακαδημίες τα οποία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα έχουν μεγάλη συμμετοχή. Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία για μια ομάδα και αυτό επιδιώκουμε, γιατί θέλουμε να ξαναγίνουν οι ακαδημίες του Αιγέα όπως παλιά που απαριθμούσαν πάνω από 60-70 παιδιά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey