Στηρίζει Γιακαλή ο Μεσότοπος!

03/11/2019 - 21:20 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2019 - 21:38

Τέλος στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το μέλλον του Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο του Μεσοτόπου θέλει να δώσει η διοίκηση της ομάδας, η οποία ξεκαθαρίζει μέσω του "SL" ότι δεν υφίσταται θέμα προπονητή, αλλά αντιθέτως τον στηρίζει και συνεχίζει μαζί του χωρίς κανέναν πρόβλημα.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια φημολογία για διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών με αφορμή τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του σωματείου. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και κάποια ονόματα άλλων προπονητών προς αντικατάσταση του Θοδωρή Γιακαλή, ωστόσο η διοίκηση διαψεύδει όλα τα παραπάνω δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Μιλώντας στο "SL" μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο πρόεδρος Σταύρος Ρεπάνης και όλη η διοίκηση του ΑΟ Μεσοτόπου στηρίζουμε τον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Γιακαλή, δεν υπάρχει κανένα θέμα μαζί του και όλη αυτή η παραφιλολογία περί αντικατάστασης του να σταματήσει εδώ.  Ξεκινήσαμε μαζί και θα πορευτούμε μαζί. Κανένας δεν τον αμφισβητεί και συνεχίζουμε κανονικά. Όλα τα υπόλοιπα δεν μας αγγίζουν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey