Επικίνδυνη έξοδος για τον Αετό!

09/11/2019 - 00:12

Εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα των Λουτρών αύριο απέναντι στον επικίνδυνο Απόλλων Δαφίων, ο οποίος όπως έχει αποδείξει δεν χαρίζεται στην έδρα του. Αν και ο Απόλλων προέρχεται από βαριά ήττα κόντρα στην Προοδευτική δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους φιλοξενούμενους.

Σήμερα διεξάγονται 5 από τα 7 παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής με τον Όλυμπο να φιλοξενεί την ανεβασμένη Προοδευτική, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μεγάλες νίκες, όμως τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα στην έδρα τους. Ο Μεσότοπος υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Ανδρονικά, με τους Μεσοτοπίτες να μην έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

Η Αναγέννηση πάει στη Φίλια που έχει αποδείξει ότι είναι μια αρκετά υπολογίσιμη δύναμη, ο Αιγέας αγωνίζεται απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη και ψάχνει και αυτός απεγνωσμένα τους 3 βαθμούς, ενώ εύκολο θεωρητικά έργο έχει ο Ατρόμητος κόντρα στα Βασιλικά στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής που θα χρησιμοποιεί ως έδρα  από εδώ και πέρα. Αύριο, το πρόγραμμα κλείνει πέρα από το παιχνίδι στη Καλλονή, με την αμφίρροπη αναμέτρηση Ορφέας Κεραμειών – Αρίων Μήθυμνας. 

Στη Μόρια το ενδιαφέρον

Το σημερινό παιχνίδι Κεραυνός-Πολιχνίτος ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Β κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη απέναντι στον Αλκιβιάδη την προηγούμενη εβδομάδα θα επιδιώξουν να πάρουν ότι καλύτερο κόντρα στον πρώτο Πολιχνίτο. Στα άλλα παιχνίδια, αύριο ο Αστέρας Ιππείου παίζει με τον Αστέρα Νίκης και ο Αλκιβιάδης φιλοξενεί τυπικά τον Αρίων Παλαιοκήπου.

Στο βόρειο τμήμα, το πιο σημαντικό παιχνίδι γίνεται στη Ερεσό με τον Παπανικολή που προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Αχιλλέα να κοντράρεται με τον Ορφέα Άντισσας. Επίσης, ο Μακαρέας φιλοξενεί τον Καραβαγγέλη και ο Αχιλλέας την Άναξο. Ρεπό έχουν ο Ταξιάρχης και ο Αίγειρος. Ώρα έναρξης στις 15:00.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey