Ξέσπασαν με πεντάρες Αιγέας και Μεσότοπος!

24/11/2019 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2019 - 18:22

Φωτογραφία από τον αγώνα Ατρόμητος Ανεμώτιας-Ορφέας Κεραμειών

Επιστροφή στις νίκες για τον Αιγέα και τον Μεσότοπο που διέλυσαν με 5-0 την Αναγέννηση Γέρας και την Φίλια αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες γεύτηκαν την χαρά της νίκης μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, νίκη την οποία είχαν μεγάλη ανάγκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους πέρα από την βαθμολογική ανάσα. Στα άλλα παιχνίδια η Προοδευτική νίκησε με 1-0 τον Ανδρονικά στο γειτονικό ντέρμπι με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος νίκησε και αυτός 2-0 τον Ορφέα Κεραμειών, ενώ άνετες νίκες σημείωσαν ο Αετός Λουτρών και ο Όλυμπος.

Το σερί της Αναγέννησης Γέρας έσπασε ο Αιγέας που την φιλοδώρησε με πέντε γκολ σπάζοντας έτσι την "κατάρα" που κυνηγά την ομάδα του Πλωμαρίου. Ο Καραμπέτσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό και ο Μιχάλης Ελευθερίου έκανε το 2-0 στο 14' που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιγέας ανέβασε κι άλλες στροφές σημειώνονατς άλλα τρία γκολ με τον Μαμάκο που πέρασε αλλαγή στο 60' και τον Άλεξ Τοπάλι στο 65' και στο 67', ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.

Μεγάλη νίκη και για τον Μεσότοπο που θα διώξει τα μαύρα σύννεφα πάνω από την ομάδα. Το 1-0 ήρθε νωρίς από τον Μπράκουλα στο 8ο λεπτό, στο 13' ο έμπειρος Κώστας Φιλιανός πέτυχε το 2-0 με τον Τσατσάκη να ανεβάζει λίγο αργότερα το σκορ στο 3-0. Ο Άριελ Γκέκα με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έκανε το 4-0, με τον Κουλουδή στο 70' να κλείνει το τελικό σκορ 5-0, ενώ η Φίλια τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μηλιώνη.

Χωρίς κανένα πρόβλημα επέστρεψε στις νίκες ο Όλυμπος απέναντι στον Αρίων Μήθυμνας με 4-0. Ο Ξυνός στο δεκάλεπτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στο 45' ο Τσομπανέλλης έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια πάλι ο Ξυνός στο 50' έκανε τρία τα τέρματα για τους γηπεδούχους με τον Νίκο Πετρουζέλλη να σκοράρει για άλλο ένα παιχνίδι σημειώνοντας το 4-0.

Εύκολη νίκη και για τον Αετό με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη στο γήπεδο Λουτρών. Ο Αετός που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες βασικών παικτών, μπήκε μπροστά στο σκορ με ωραίο σουτ στο 7ο λεπτό του Μανιού, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Στο 20ο λεπτό ο Καπταγιάννης έβαλε δεύτερο τέρμα και δέκα λεπτά μετά ο Κιούρκος με καταπληκτικό σουτ μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Αν και στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον Βλαστέλλη και τον Διονυσάτο, μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος να τελειώσουν το παιχνίδι και τον έκαναν με δύο τέρματα που πέτυχαν πάλι ο Μανιός στο 55' και ο Άκης Μιχαλάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 66'.

Στο 93' "καθάρισε" η Προοδευτική τον Ανδρονικά, παίρνοντας σπουδαία νίκη σε έναν αγώνα με αρκετό πάθος. Οι δύο ομάδες είχα αρκετές φάσεις, έπαιξαν δυνατά, στόχευσαν τα δοκάρια αρκετές φορές, ωστόσο η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου ο Γεωργόπουλος πέτυχε το 1-0 χαρίζοντας τους 3 πόντους στην ομάδα του.

Την δεύτερη νίκη του πέτυχε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κόντρα στον Ορφέα Κεραμειών. Ο Τηνιακός άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη στο 20' και ο Κιοσσές στο 77' κλείδωσε το τρίποντο για τους γηπεδούχους. 

Το πρωί στην Ερεσό ο τοπικός Παπανικολής επικράτησε άνετα 5-0 απέναντι στον Μακαρέα ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του βορείου ομίλου της Β κατηγορίας.

 

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία στην Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey