Ματσάρα στην Αγιάσο!

02/02/2020 - 20:08 Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2020 - 22:52

Αγγλικό σκορ είχαμε στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγιάσο, με τον Όλυμπο να κερδίζει τον Μεσότοπο με το εμφατικό 6-3 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Στα Παράκοιλα ο Ανδρονικάς στο 95' βρήκε το γκολ της ισοφάρισης 2-2 απέναντι στην Αναγέννηση, ενώ ο Αρίων νίκησε 4-1 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Παιχνίδι το οποίο θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένο στο μυαλό όλων όσων το παρακολούθησαν ήταν αυτό μεταξύ Ολύμπου και Μεσοτόπου, όχι μόνο για το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν με τα 9 γκολ συνολικά αλλά και για το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μέγιστο βαθμό ποιότητα, δύναμη και πάθος, δηλαδή τα χαρακτηριστικά για τα οποία φημίζονται.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τον χορό των τερμάτων με τον Δασκάλου στο 13', όμως ο Όλυμπος βρήκε γρήγορα την απάντηση με τον Σφαμιδάκη στο 22'. Οι Μεσοτοπίτες πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο ημίωρο με τον έμπειρο Φιλιανό αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα ο Βουργουτζής βρήκε τον δρόμο για το 2-2,

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μεσοτόπου έκανε το 2-3 με τον Τσατσάκη στο 62' και από κει και πέρα οι Αγιασώτες ξεκίνησαν την αντεπίθεση πετυχαίνοντας 4 τέρματα σε διάστημα 15 λεπτών. Ο Βαξεβάνης σημείωσε το 3-3 στο 75' και ο Torra στο 79' έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο αρχηγός Νίκος Πετρουζέλλης όπου με δύο προσωπικά τέρματα στο 84' και στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 6-3.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε και στα Παράκοιλα με τον Ανδρονικά να λυτρώνεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τα αδέρφια Σαμπάνη. Η Αναγέννηση Γέρας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 0-2 με τα τέρματα του Βλάμη μόλις στο 2ο λεπτό από τα 11 βήματα και την κεφαλιά του Αζάμπι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν, αφού Μάκης Σαμπάνης αστόχησε σε πέναλτι, όμως μετά από 15 λεπτά κατάφερε να πετύχει το 1-2. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λεονταρίδη και στο 95' ο Γιώργος Σαμπάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ξεσηκώνοντας το γήπεδο για το τελικό 2-2.

Ο Αρίων Μήθυμνας πήρε ένα εύκολο τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο. Στο 24' ο Μόλβαλης πέτυχε το 1-0, με τον Καλλιματζέρο στο 53' να κάνει με πέναλτι το 1-1. Στο 75' ο Τηνιακός έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ ο Ανδριώτης στο 76' κλείδωσε την νίκη πετυχαίνοντας το 3-1, για να έρθει ο Σοφιάνης στις καθυστερήσεις να βάλει το κερασάκι σημειώνοντας το 4-1.

aigeiros-makareas-2019-20.jpg (770×433)

Αίγειρος Μυστεγών-Μακαρέας Άγρας

Στη Β κατηγορία, ο Αχιλλέας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ορφέα Άντισσας μένοντας στο 1-1, ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε και το άλλο παιχνίδι των playoffs μεταξύ Αστέρα Νίκης και Ταξιάρχη.

Στα playouts, το πρωί ο Αλκιβιάδης έφυγε με τη νίκη 2-4 από το Ίππειος κόντρα στον Αστέρα, ο Αίγειρος νίκησε 4-0 τον Μακαρέα και ο Αρίων Παλαιοκήπου 3-2 τον Καραβαγγέλη.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία των playoffs B' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία των playouts B' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey