«Μάχη» για τα playoffs

07/03/2020 - 00:06 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2020 - 00:12

Επιστροφή στα γήπεδα για τις ομάδες της Α ΕΠΣ Λέσβου μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας από την ΕΠΣΛ λόγω των οξυμένων προβλημάτων στο μεταναστευτικό θέμα και τις κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρα, με το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει αναμετρήσεις «φωτιά» για την εξασφάλιση των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στα playoffs.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα στον Παπάδο μεταξύ Αναγέννησης και Αιγέα. Με νίκη η τοπική ομάδα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να παίξει στα μπαράζ ανόδου, ενώ για τον Αιγέα το νόμισμα έχει δύο όψεις. Οι Πλωμαρίτες με νίκη πιθανόν να μπουν και εκείνοι στο κόλπο των playoffs, ενώ αν φύγουν με άδεια χέρια ίσως μπουν σε περιπέτειες για τα playouts.

Ακόμη, ο Ανδρονικάς φιλοξενεί στο γειτονικό ντέρμπι την Προοδευτική, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη καθώς η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν σε απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού ο Απόλλων αγωνίζεται με τα Βασιλικά και αν κερδίσει θα πλησιάσει στον πόντο την ομάδα των Παρακοίλων. Από την άλλη πλευρά η «Προο» με νίκη θα παραμείνει τρίτη και θα μπορεί να διεκδικήσει έως το τέλος το όνειρο των playoffs.

Ο Όλυμπος αγωνίζεται στον Μόλυβο κόντρα στον τοπικό Αρίων και θα «κυνηγήσει» άλλη μία νίκη, αν και η ομάδα του Μολύβου πάντα αποτελεί κίνδυνο για οποιαδήποτε αντίπαλο ιδιαίτερα στην έδρα της, ενώ στη Μόρια στο ντέρμπι ουραγών ο Ορφέας Κεραμειών θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Ανεμώτιας με τους δύο αντιπάλους να θέλουν επίσης τους 3 βαθμούς για καλύτερη θέση ενόψει των playouts.

Αύριο, ο πρωτοπόρος Αετός θα παίξει στη Θερμή με τον Οδυσσέα Ελύτη και στη Φίλια η τοπική ομάδα θα «μονομαχήσει» με τον Μεσότοπο επίσης για την τετράδα.

Δυνατές αναμετρήσεις και στη Β κατηγορία

Φουντώνουν οι μάχες στα playoffs της Β ΕΠΣ Λέσβου, με το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του δεύτερου Αχιλλέα και του πρώτου Κεραυνού στο γήπεδο Μολύβου που θα χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της Πέτρας για το υπόλοιπο της σεζόν, να δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

Σήμερα, ο Αστέρας Νίκης που βρίσκεται επίσης στην κορυφή μαζί με τον Κεραυνό, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Ορφέα Άντισσας, ενώ ο Πολιχνίτος αν κερδίσει τον Ταξιάρχη θα παραμένει στο κόλπο της ανόδου.

Τέλος, για την 5η αγωνιστική των playouts, σήμερα ο Αίγειρος θα παίξει στη Θερμή με την Άναξο και αύριο ο Καραβαγγέλης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Ιππείου, ο Αλκιβιάδης τον Μακαρέα και ο Παπανικολής τον Αρίων Παλαιοκήπου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey