Θ. Διονυσάτος: Ιδιαίτερος αυτός ο τίτλος για μένα

31/05/2020 - 12:43 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2020 - 12:58

Η υπομονή και η επιμονή είναι δύο βασικά συστατικά που όταν κάποιος θέτει έναν στόχο πρέπει απαραίτητα να είναι οπλισμένος με αυτά. Η επίτευξη του στόχου στον αθλητισμό ανήκει σαφώς στους πρωταγωνιστές-αθλητές, όμως πάντα κρύβει πίσω τους ενορχηστρωτές της προσπάθειας που δεν άλλοι από τους προπονητές.

Ο φετινός πρωταθλητής Αετός Λουτρών πορεύτηκε με τον ίδιο οδηγό στον πάγκο εδώ και τέσσερα χρόνια, με στόχο να φτάσει κάποια στιγμή στην κορυφή.  Η επιμονή και η υπομονή τόσο της διοίκησης όσο και του ίδιου του προπονητή, απέδωσαν καρπούς και νιώθουν όλοι δικαιωμένοι για τις αποφάσεις τους και τις επιλογές τους.

Το «SL» επικοινώνησε με τον Θεαγένη Διονυσάτο,  ο οποίος μιλάει για την κατάκτηση του τίτλου από τον Αετό που είναι ταυτόχρονα και ο πρώτος τίτλος για τον ίδιο ως προπονητής. Αναλυτικά:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μετά από τόσα χρόνια να κατακτήσει τον τίτλο. Σίγουρα όλοι θέλαμε το πρωτάθλημα να τελειώσει μέσα στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς το φαινόμενο του κορονοϊού άλλαξε τα σχέδια, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να πάρει την απόφαση της διακοπής.

Δίκαιη η κατάκτηση του τίτλου;

Νομίζω πως δίκαια το κατακτήσαμε έστω και με αυτόν τον τρόπο γιατί σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δείξαμε μεγάλη σταθερότητα και ποιότητα ως ομάδα και παραμείναμε αήττητοι.

Ο πρώτος τίτλος ως προπονητής.

Σίγουρα είναι ιδιαίτερος αυτός ο τίτλος για μένα. Όταν ξεκίνησα στον Αετό πριν τέσσερα χρόνια, βήμα-βήμα είχαμε ως στόχο αυτή η ομάδα να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Σε βάθος χρόνου χτίστηκε μια ομάδα με γερές βάσεις και φτάσαμε στον στόχο μας χωρίς να είμαστε μια ομάδα πυροτέχνημα.

Όσον αφορά την Γ Εθνική.

Εάν καταφέρει η ομάδα και αγωνιστεί στη Γ Εθνική που όλοι το ευχόμαστε, σίγουρα θα είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Κάθε προπονητής θέλει να βρεθεί στον πάγκο σε μια ανώτερη κατηγορία και αν παραμείνω τη νέα χρονιά θα είναι ότι καλύτερο για μένα.

Για την διοίκηση και παίκτες.

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας το έχει η διοίκηση που από τότε που ανέλαβε τον Αετό, τον έχει αλλάξει επίπεδο. Είναι μια ομάδα οργανωμένη, πρότυπο για τα Λεσβιακά δεδομένα και πιστεύω κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη άψογη συνεργασία που είχαμε. Ο τίτλος τους ανήκει.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey