Τα φώτα στο Αετός-Όλυμπος

18/11/2021 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2021 - 19:43

Άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΛ, με την αναμέτρηση στο γήπεδο Λουτρών μεταξύ Αετού και Ολύμπου να τραβάει τα βλέμματα.

Το Σάββατο 20/11 στις 15:00, Ο γηπεδούχος Αετός ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, θα επιδιώξει ακόμα μια νίκη με την οποία θα ανοίξει περισσότερο την ψαλίδα στον βαθμολογικό πίνακα από τον αντίπαλο του, διατηρώντας ταυτόχρονα το απόλυτο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αγιάσου παραμένει αήττητη έως τώρα στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, ο Διαγόρας μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Αιγέα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλων, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση Φίλια-ΑΟ Μεσοτόπου. Επίσης, ο Αρίων φιλοξενεί στον Μόλυβο τον Οδυσσέα Ελύτη και ο Ανδρονικάς στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής τον Κεραυνό Αφάλωνα. 

Την Κυριακή το πρωί στις 11:30 στο γήπεδο Παπάδου η Αναγέννηση Γέρας θα υποδεχτεί τον Αιγέα και στις 15:00 θα διεξαχθεί στην Αγ. Παρασκυεή η αναμέτρηση Προοδευτική-Ατρόμητος Ανεμώτιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey