Πρώτο τρίποντο με ανατροπάρα για τον Αλκιβιάδη

29/10/2022 - 21:21 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2022 - 21:37

Φωτογραφία από τον αγώνα Οδ. Ελύτης-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Πλούσια σε γκολ και η σημερινή μέρα Σάββατο για την δεύτερη αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ με μεγάλα σκορ και τον Αλκιβιάδη να παίρνει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή σε βάρος της Φίλιας. Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις, εύκολες νίκες σημείωσαν τα φαβορί Αιγέας και Διαγόρας με 4-0 και 1-5 κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας και Οδυσσέα Ελύτη αντίστοιχα.

Μεγάλη ανατροπή για τον Αλκιβιάδη

Ο Αλκιβιάδης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 0-2, κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος μεγάλη νίκη 4-2. Ο Γρούβας στο 16ο λεπτό με απ'ευθείας φάουλ λίγο πιο κάτω από τη σέντρα έδωσε το προβάδισα στους φιλοξενούμενους και δέκα λεπτά αργότερα ο Κουτσιανίτης με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Στη επανάληψη, μέσα σε 1 λεπτό ο Αλκιβιάδης βρήκε την ισοφάριση, αρχικά με τον Χατζηβαγιάννη στο 60' και τον Μιχαλακέλλη στο 61', ενώ στο 82' ο Χατζηβαγιάννης πάλι έκανε την μεγάλη ανατροπή 3-2, με τον Κόμβο στις καθυστερήσεις να κλειδώνει το τρίποντο για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Ανώτερος ο Αιγέας

Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Αιγέας πέτυχε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα σημειώνοντας ξανά τέσσερα γκολ. Ο Μαυραγάνης στο 13' έκανε το 1-0 και ο Αθανασούλης στο ημίωρο διπλασίασε για τον Αιγέα. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πλωμαρίου βρήκε δίχτυα ακόμα δύο φορές με τον Κλούρα στο 65' και στο 85' αντίστοιχα.

Σαρωτικός ξανά ο Διαγόρας

Άνετο πέρασμα και για τον ανώτερο Διαγόρα από το γήπεδο Λουτρών με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη. Το 0-1 έγινε στο 6' με ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια με τον Κρητικό να εκτελεί αριστοτεχνικά στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπουρούς από πλεονεκτική θέση έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 και στο 35' ο Παλαμουτσής δεν αστόχησε σε τετ α τετ δίνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Στο 78'ο Καλουτζής μείωσε 1-3 για τον Ελύτη, όμως ο νεαρός Ντέντια και πρώτος σκορερ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 με δύο τέρματα στο 81΄και στο 90', ενώ στο 83' ο Μπουρούς είχε αστοχήσει από το σημείο του πέναλτι.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey