Ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Γέρας ο Διαγόρας

05/11/2022 - 16:37 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2022 - 17:54

Φωτογραφία από τον αγώνα Αναγέννηση Γέρας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Με "τρίποντα" συνέχισαν τα φαβορί στις αναμετρήσεις του Σαββάτου 5/11 για την τρίτη αγωνιστική ημέρα της Α ΕΠΣ Λέσβου. Ο Διαγόρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Γέρας με 0-2, ο Αετός επίσης νίκησε εκτός έδρας τη Φίλια 1-4, ο Όλυμπος επικράτησε εντός έδρας κόντρα Προοδευτική με 3-1 και ο Αιγέας επιβλήθηκε 2-4 απέναντι στον Ανδρονικά, ενώ ο Αρίων και ο Αλκιβιάδης έμειναν στο 1-1.

Ο Διαγόρας έφυγε νικητής από το γήπεδο του Παπάδου πετυχαίνοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν ωστόσο το σκορ με τον Παναγιώτη Χρυσάφη στο 42'. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Διαγόρα να βρίσκει τον δρόμο ξανά προς τα δίχτυα με τον Δημήτρη Μπουρού στο 60ο λεπτό φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια από τα καλύτερα σύνολα του πρωταθλήματος που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες βασικών παικτών.

filia-aetos-2022_.jpg (770×433)

Φωτογραφία από τον αγώνα Φίλια-Αετός Λουτρών

Άνετο πέρασμα για τον Αετό

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Αετός πέρασε από το γήπεδο της Φίλιας με 1-4. Το ημίχρονο έληξε 0-2 με σκορερς τους Τσομπανέλλη στο 5' με σουτ εκτός περιοχής, ενώ με τον ίδιο τρόπο βρήκε δίχτυα και ο Σεφουλάϊ στο 37ο λεπτό. Στο 81' ο Γρούβας έβαλε προσωρινά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους, αφού ο Βλαστέλλης με κεφαλιά τέσσερα λεπτά αργότερα σημείωσε το 1-3 και ο Πιπεράς με πλασέ στο 88' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πρώτος βαθμός για τον Αρίωνα

Από ένα βαθμό μέτρησαν στο γήπεδο της Μήθυμνας ο Αρίων και ο Αλκιβιάδης με τους τερματοφύλακες και των δύο ομάδων να βρίσκονται σε καλή μέρα. Ο Ανδριώτης στο 29' δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στοχεύοντας το δοκάρι, ενώ στο 55' ο Μόλβαλης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν είδε τον τερματοφύλακα του Αλκιβιάδη Κοκκινίδη "να του λέει όχι", αποκρούοντας το πέναλτι που εκτέλεσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό δέκα λεπτά αργότερα, ο Χρήστος Παλαμίδας με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, όμως ο Κυριάκου στο 84' ισοφάρισε για τον Αρίωνα, ενώ στο 69' και με το σκορ στο 0-1 ο ίδιος παίκτης είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Ασταμάτητος και ο Αιγέας

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Ανδρονικάς στον πρώτο επίσημο αγώνα στο νέο του γήπεδο γνωρίζοντας την ήττα 2-4 από τον Αιγέα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Θανάσης Πρωτούλης έκανε το 0-1, όμως στο 8' ο Λουκάς Αγριτέλλης πέτυχε την ισοφάριση 1-1. Η χαρά για τους γηπεδούχους κράτησε λίγο, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο ο Παράσχος Πρωτούλης κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι σημειώνοντας το 1-2. Στο δεύτερο μέρος ο Ανδρονικάς έκανε το 2-2 με τον Μάκη Σαμπάνη, όμως ο Αιγέας μέχρι το φινάλε σκόραρε ακόμα δύο τέρματα με τον Μαυραγάνη (2-3) και τον Αθανασούλη, ενώ από το 65' η ομάδα του Πλωμαρίου αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με απ'ευθείας κόκκινη του Παράσχου Πρωτούλη.

Άλλη μια νίκη για τον Όλυμπο

Το τρία στα τρία έκανε και ο Όλυμπος με αντίπαλο την Προοδευτική. Το ημίχρονο έληξε 1-0 με γκολ του Πολύζου στο 26' ο οποίος σκοράρει "κατά ρυπάς". Στην επανάληψη, ο Ξυνός με δύο γκολ στο 63' και 67' αντίστοιχα έκανε το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφερε η "Προο" ήταν να μειώσει 3-1 με τον Πηγάση στο 85'.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey