Α ΕΠΣΛ: "Καίγονται" για τη νίκη Ανδρονικάς και Αλκιβιάδης

02/02/2023 - 11:01 Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2023 - 11:28

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 15ης αγωνιστικής να εστιάζεται στην αναμέτρηση Ανδρονικάς-Αλκιβιάδης.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Παρακοίλων η τοπική ομάδα και ο Αλκιβιάδης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους έχοντας μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Ο Ανδρονικάς με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για τη συνέχεια, ενώ θα πλησιάσει στον πόντο τον αντίπαλο του. Από την άλλη, η ομάδα του Κάτω Τρίτους με τρίποντο θα πάρει βαθιά ανάσα ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

Επίσης, ο Αρίων Μήθυμνας υποδέχεται τον Αετό Λουτρών, η Προοδευτική θα παίξει στη Σκάλα Καλλονής με τον Αιγέα και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας με τον Διαγόρα. Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται στη Γέρα ανάμεσα στην Αναγέννηση και τη Φίλια, ενώ στην Αγιάσο ο Όλυμπος θα φιλοξενήσει τον Οδυσσέα Ελύτη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι με ενέργειες της ΕΠΣΛ θα υπάρχουν απινιδωτές σε όλους τους αγώνες όλων των κατηγοριών, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για την υποχρεωτική ύπαρξη απινιδωτών στους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey