Α ΕΠΣΛ: Ξεχωρίζει το Αετός-Διαγόρας την 6η αγωνιστική

09/11/2023 - 14:16 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2023 - 15:02

Στα περισσότερα γήπεδα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν για την 6η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου έχουν χαρακτήρα ντέρμπι, με τον αγώνα ωστόσο στο γήπεδο Λουτρών ανάμεσα στον Αετό και τον Διαγόρα να μαγνητίζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Στις 3 το μεσημέρι, ο γηπεδούχος Αετός θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα φέτος που θα βάλει στοπ στον Διαγόρα και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κορυφή. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής η οποία διατηρεί το απόλυτο έως τώρα, αν καταφέρει να φύγει με τους τρεις πόντους, θα έχει κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια και θα διατηρήσει παράλληλα το προβάδισμα στη βαθμολογία απέναντι στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Την ίδια ώρα, ο Αιγέας Πλωμαρίου θα δοκιμαστεί στην έδρα της Φίλιας, η οποία έχει ανοδική πορεία και καλή ψυχολογία πλέον μετά το κακό ξεκίνημα, ενώ ο Όλυμπος Αγιάσου έχει εύκολο έργο στα Παράκοιλα απέναντι στον ουραγό Ανδρονικά.

Στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης θα παλέψει ξανά για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας. Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει με την πρωινή δυνατή επίσης αναμέτρηση στο Ενωσιακό γήπεδο της Θερμής ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Αρίωνα Μήθυμνας. Ο αγώνας μεταφέρθηκε στις 11:00 λόγω του αγώνα της Γ Εθνικής Γυναικών ΠΑΣ Λέσβου-ΑΕ Λήμνου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey