Στην κορυφή του ενδιαφέροντος το ντέρμπι Όλυμπος-Αετός

16/11/2023 - 11:03 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2023 - 12:11

Στο κόκκινο παραμένει το ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας στην μεγάλη κατηγορία του νησιού, μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας.

Η έβδομη αγωνιστική που θα διεξαχθεί Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, περιλαμβάνει άλλη μια σπουδαία αναμέτρηση στο "Χριστοφίδειο" γήπεδο Αγιάσου ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Αετό. Η ομάδα των Λουτρών είχε επικρατήσει στο ίδιο γήπεδο στον αγώνα κυπέλλου στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ωστόσο ο αγώνας του Σαββάτου θα έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και για τις δύο ομάδες οι οποίες έχουν βρει πλέον τα πατήματα τους. Ο Όλυμπος μετά την ήττα και από τον Αιγέα, θέλει να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς σε αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι, που θα του δώσουν περισσότερη ώθηση, καθώς ακολουθεί και ο εντός έδρας ξανά δύσκολος αγώνας με τον Διαγόρα την επόμενη Κυριακή.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έχουν αποδυναμωθεί σε σχέση με την περσινή χρονιά, απέδειξαν για ακόμη μια φορά στον αγώνα με τον Διαγόρα ότι δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο και όλες οι ομάδες πρέπει να ιδρώσουν αρκετά για να καταφέρουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι τους. Το μόνο σίγουρο ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα του παραπάνω αγώνα θα δημιουργήσει νέα δεδομένα πάλι στη μάχη της κορυφής.

Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Διαγόρας θα αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή με την Αναγέννηση Γέρας, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο όπως και ο Αιγέας στο Πλωμάρι με αντίπαλο τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στο γήπεδο Πέτρας μεταξύ του Αρίωνα Μήθυμνας και της Φίλιας. Τέλος, στο γήπεδο Παρακοίλων ο Ανδρονικάς θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Αφάλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey