Α ΕΠΣΛ: Μάχη παραμονής Ανδρονικάς-Αλκιβιάδης στο φινάλε του πρώτου γύρου

30/11/2023 - 13:09 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2023 - 13:34

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Από το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής, η αναμέτρηση στο γήπεδο Παρακοίλων είναι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ανδρονικάς και Αλκιβιάδης θα μονομαχήσουν αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς, καθώς οι δύο ομάδες παραμένουν καθηλωμένες στην τελευταία θέση και αυτός ο αγώνας αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να κατακτήσουν τους πρώτους πόντους και να αποκτήσουν ταυτόχρονα πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής έναντι του αντιπάλου.

Αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει και στο γήπεδο Λουτρών μεταξύ Αετού και Φίλιας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά play offs. Επίσης, ο Όλυμπος θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας στην έδρα της. Τέλος, το προβάδισμα για τη νίκη διατηρεί ο Αιγέας στο Πλωμάρι κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας, όπως και ο Διαγόρας στον εκτός έδρας αγώνα στη Μόρια απέναντι στον Κεραυνό Αφάλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey