Όλα τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι Αετός - Αιγέας

14/12/2023 - 13:31 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2023 - 14:33

Άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της  11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Λέσβου για το 2023, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Ο παλμός της αγωνιστικής χτυπάει στο γήπεδο Λουτρών και την αναμέτρηση Αετός-Αιγέας Πλωμαρίου. Ένα ντέρμπι από τα παλιά, ένας αγώνας κομβικής σημασίας για τις δύο ομάδες και με βαθμολογικό ενδιαφέρον γενικότερα για τις ομάδες στην πρώτη τετράδα.

Ο Αιγέας θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητος μέσα από μια δύσκολη έδρα και να συνεχίσει ακάθεκτος στο κυνήγι της πρώτης θέσης, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και τη βαθμολογική απόσταση από τον αντίπαλο του που ακολουθεί στην τρίτη θέση. Ο Αετός παραμένει αήττητος εντός έδρας και με δική του νίκη θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη μάχη της κορυφής. Την ίδια ώρα ο Διαγόρας που έχει εύκολο έργο εκτός έδρας με τον ουραγό Αλκιβιάδη, θα έχει στραμμένο το βλέμμα στο ντέρμπι των Λουτρών, καθώς και εκείνος μπορεί να επωφεληθεί βαθμολογικά από το τελικό αποτέλεσμα.

Δυνατή μάχη αναμένεται να γίνει και στο γήπεδο του Παπάδου με φόντο την παραμονή στην κατηγορία ανάμεσα στην Αναγέννηση Γέρας και τον Κεραυνό Αφάλωνα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο "Γ.Καζάζης" Φίλια-Όλυμπος. Τέλος, μια ώρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη (14:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας στα Παράκοιλα Ανδρονικάς-Αρίων Μήθυμνας, αφού στις 5 το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστεί η Σαπφώ με την Αγία Παρασκευή για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey