«Πρώτο χτύπημα» με Γκιόργκι Μαγκράτζε για τον Αιγέα Πλωμαρίου

03/01/2024 - 12:06 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2024 - 12:10

Επιστροφή στα "πάτρια εδάφη" για τον Γκιόργκι Μαγκράτζε, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Αιγέα Πλωμαρίου.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της SL2, ωστόσο λίγο πριν τα Χριστούγεννα χώρισαν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Η ομάδα του Πλωμαρίου, δεν έχασε την ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό της τον ιδιαίτερα ταλαντούχο μέσο που αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γκιόργκι Μαγκράτζε με καταγωγή από τη Γεωργία, που μεγάλωσε όμως στο Πλωμάρι της Λέσβου, δούλεψε σκληρά μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια, με τον Αιολικό να του δίνει την ευκαιρία μέσω της RUSH Greece να πάρει τα πρώτα του παιχνίδια, συμμετέχοντας στο Capelli Sport Cup της Δανίας, τόσο το καλοκαίρι του 2021 όσο και του 2022. Την ίδια χρονιά έκανε το μεγάλο βήμα υπογράφοντας επαγγελματικο συμβόλαιο στην ομάδα του Θεσπρωτού που αγωνιζόταν στη SL2.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Πλωμαρίου εξετάζει περισσότερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey