Πενταπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ανδρονικά Παρακοίλων

04/01/2024 - 13:10 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2024 - 18:55

Πέντε ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ροστερ του ο Ανδρονικάς Παρακοίλων στην προσπάθεια του να διατηρηθεί και τη νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του νησιού.

Ο Ανδρονικάς ενέταξε στο δυναμικό τρεις παίκτες από τον Μακαρέα Άγρας που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ. Στην ομάδα των Παρακοίλων συνεχίζουν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Παντελής Κουλουδής, ο 29χρονος τερματοφύλακα Μάριος Κουλουδής και ο 17χρονος δεξιός μπακ Βασίλης Ταστάνης.

Επίσης, στην ομάδα των Παρακοίλων συνεχίζουν ο 23χρονος επιθετικός Γιώργος Αλίμπαλης που βρίσκεται στη Λέσβο για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Ο Αλίμπαλης που έχει καταγωγή από το νησί, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ με τη φανέλα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Με τη φανέλα του Ανδρονικά θα αγωνίζεται και ο 24χρονος Αλέξανδρος Παπαναστασίου με καταγωγή από τη Σκάλα Καλλονής, ο οποίος επιστρέφει από την πόλη των Ιωαννίνων όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια. Ο Παπαναστασίου καλύπτει την δεξιά πτέρυγα και αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου. Τέλος, η ομάδα των Παρακοίλων βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός επιπλέον ποδοσφαιριστή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey