Α ΕΠΣΛ: Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι κορυφής στο Πλωμάρι

04/01/2024 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2024 - 18:06

Με ντέρμπι κορυφής θα κάνει ποδαρικό η Α ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Οι ομάδες της Α κατηγορίας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, με την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής και πρώτης για το 2024.

Η "μητέρα των μαχών" στο "Μιχαλέλειο" γήπεδο Πλωμαρίου πλησιάζει. Ο δεύτερος της βαθμολογίας Αιγέας θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, σε ένα δυνατό ντέρμπι γοήτρου και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στο γήπεδο τους και να συγκατοικήσουν στην κορυφή με τον αντίπαλο τους, αυξάνοντας ταυτόχρονα το ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. Ο Διαγόρας από τη μεριά του αν καταφέρει σπάσει την αντίπαλη έδρα θα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια, όμως και η ισοπαλία είναι ουσιαστικά υπέρ του, αφού θα διατηρήσει την απόσταση των τριών πόντων.

Επίσης, στη μάχη της παραμονής ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στο γήπεδο Παρακοίλων ανάμεσα στον Ανδρονικά και την Αναγέννηση Γέρας. Την ίδια ώρα στη Μόρια, ο Κεραυνός Αφάλωνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Φίλιας, ενώ στο "Χριστοφίδειο" γήπεδο Αγιάσου ο Όλυμπος έχει πιο εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους. Τέλος, στο γήπεδο Πέτρας ο Αρίων Μήθυμνας θα φιλοξενήσει τον Αετό Λουτρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey