Βλέπουν μόνο νίκη Αιγέας και Όλυμπος

11/01/2024 - 17:24 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2024 - 20:17

Δεύτερο ντέρμπι στο «Μιχαλέλειο» γήπεδο Πλωμαρίου το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι, ανάμεσα στον Αιγέα και τον Όλυμπο Αγιάσο, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Ο Αιγέας μέσα σε μια εβδομάδα θα κληθεί να δώσει ακόμη έναν δύσκολο αγώνα στην έδρα του, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της Αγιάσου. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν αποκλειστικά για τους τρεις πόντους, καθώς το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, θα ευνοήσει το πιθανότερο τον πρωτοπόρο Διαγόρα που θα αντιμετωπίσει την ίδια ώρα στο γήπεδο Μανταμάδου τον Αρίωνα Μήθυμνας, καθώς ακόμη δεν έχει παραδοθεί το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Ο Αιγέας μετά την ήττα από τον Διαγόρα θέλει να αποφύγει δεύτερο συνεχόμενο πλήγμα, ενώ από την άλλη ο Όλυμπος με ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποδείξει ότι είναι παρών.

Επίσης, για την 13η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ, στο γήπεδο Κάτω Τρίτους ο Αλκιβιάδης θα παλέψει για τους πρώτους βαθμούς κόντρα στον Κεραυνό Αφάλωνα, ενώ στον Παπάδο η Αναγέννηση Γέρας θα φιλοξενήσει την ομάδα της Φίλιας Τέλος, στα Λουτρά ο Αετός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στον Ανδρονικά Παρακοίλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey