Συμφώνησε με τον Γιώργο Μανούσο ο Αετός Λουτρών

16/01/2024 - 16:40 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2024 - 16:52

Η διοίκηση του Αετού Λουτρών προχώρησε σε μια σπουδαία συμφωνία με τον έμπειρο Μυτιληνιό επιθετικό Γιώργο Μανούσο.

Ο Γιώργος Μανούσος μετά την αποχώρηση του από τον Αιολικό, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε κάποια τοπική ομάδα της Λέσβου. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Α ΕΠΣ Λέσβου, με τον Αετό Λουτρών έπειτα από σειρά επαφών με τον ποδοσφαιριστή να κλείνει μια ιστορική συμφωνία.

Ο περσινός νταμπλούχος Λέσβου προσθέτει στο έμψυχο δυναμικό του έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι που θα προσδώσει άλλη δυναμική στον σύλλογο. Σημειώνεται ότι ο Μανούσος θα έχει διπλό ρόλο στην νέα του ομάδα, καθώς εκτός από προπονητής αναλαμβάνει πόστο και στο πάγκο της ομάδας. Το κομμάτι της προπονητικής άλλωστε είχε δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει.

Η παρουσία του Μανούσου στην ομάδα του Λουτρών αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, αφού μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League 1 και μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι και την καλοκαιρινή περίοδο ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σπανός επιχείρησε το «κόλπο γκρόσο», ώστε να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος είχε δηλώσει ότι προτεραιότητα του είναι ο Αιολικός, με τον οποίο τελικά ήρθε σε συμφωνία. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey