Όλα τα φώτα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής

25/01/2024 - 14:01 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2024 - 14:45

Το ντέρμπι στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Διαγόρα και τον δεύτερο Αετό Λουτρών, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος για την 15η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Ο Διαγόρας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο γήπεδο του μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα σε μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας ακόμη και για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν και να αυξήσουν ταυτόχρονα τη βαθμολογική τους διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Σε διαφορετική περίπτωση με ένα θετικό αποτέλεσμα  από τον Αετό με τη φανέλα του οποίου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Γιώργος Μανούσος, το ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου θα «χτυπήσει κόκκινο», λίγες στροφές πριν την έναρξη των play offs.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στο γήπεδο Πέτρας μεταξύ Αρίωνα Μήθυμνας και Κεραυνού Αφάλωνα. Στο γήπεδο Αγιάσου, ο Όλυμπος έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Ανδρονικά, όπως και ο Αιγέας στο Πλωμάρι με αντίπαλο την ομάδα της Φίλιας. Τέλος, προβάδισμα για τη νίκη έχει στον Παπάδο και η Αναγέννηση Γέρας κόντρα στον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey