Σκληρό «μπρα ντε φερ» στο γήπεδο Λουτρών

01/02/2024 - 18:37 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2024 - 18:45

Ο Αετός αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Όλυμπο Αγιάσου την 16η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες για να παραμείνουν στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Διαγόρα.

Το ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα είναι το ντέρμπι στο γήπεδο Λουτρών ανάμεσα στον τρίτο Αετό και τον δεύτερο Όλυμπο. Με τη διαφορά τους μόλις στον έναν βαθμό, αναμένεται σκληρό «μπρα ντε φερ» καθώς αμφότεροι ψάχνουν αποκλειστικά τη νίκη για να μην απομακρυνθούν περισσότερο από τον πρωτοπόρο Διαγόρα.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, θέλει να προσθέσει ακόμη τρεις πόντους στην συγκομιδή της με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας στην έδρα της, περιμένοντας ταυτόχρονα και το τελικό αποτέλεσμα από το ντέρμπι που πιθανόν να την ευνοήσει. Ο Αιγέας έχει εύκολο έργο στο Κάτω Τρίτος κόντρα στον Αλκιβιάδη, ενώ αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στο γήπεδο Φίλιας με φόντο την πεντάδα, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Μήθυμνας.

Τέλος, και στο γήπεδο Μόριας θα διεξαχθεί σπουδαίος αγώνας ανάμεσα στον Κεραυνό Αφάλωνα και τον Ανδρονικά Παρακοίλων. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey