Φουντώνει η μάχη για την κορυφή και τα play offs

08/02/2024 - 13:29 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2024 - 14:15

Την προτελευταία στροφή του κανονικού πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Λέσβου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρίσιμές αναμετρήσεις, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής ο Διαγόρας θα παλέψει για ακόμη μια νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Ο Όλυμπος παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής, με τους τρεις βαθμούς να είναι μονόδρομος, διαφορετικά θα χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη των play offs.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής στα γήπεδα Πέτρας και Παρακοίλων αντίστοιχα με φόντο την τελευταία θέση των play offs. Ο Αρίων Μήθυμνας με νίκη κόντρα στον ουραγό Αλκιβιάδη θα κάνει ακόμη ένα βήμα για την πεντάδα, ενώ τους τρεις πόντους χρειάζεται και η Φίλια απέναντι στον Ανδρονικά για να διατηρήσει και εκείνη τις ελπίδες της. Ο αγώνας στα Παράκοιλα θα ξεκινήσει στις 4 και τέταρτο το απόγευμα.

Ακόμη, ο αγώνας του Κεραυνού με τον Αετό θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λουτρών, καθώς την ίδια ώρα στη Μόρια αγωνίζονται οι Μικτές ομάδες. Τέλος, στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Γέρας με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey