«Προβληματισμός στον Διαγόρα, καλά διαβασμένος ο Όλυμπος» (video)

10/02/2024 - 20:38 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2024 - 21:02

Στην κάμερα του sportlesvos μίλησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Αγία Παρασκευή, ο προπονητής του Διαγόρα Θοδωρής Παπαλόπουλος και ο ποδοσφαιριστής του Ολύμπου Νίκος Πετρουζέλλης.

Ο κ. Παπαλόπουλος ανέφερε ότι ο Όλυμπος έπαιζε για ένα αποτέλεσμα γιατί θα έμενε αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Ο Διαγόρας έμεινε πίσω στο σκορ με δύο ολέθρια λάθη στο πρώτο ημίχρονο και παρά ότι προσπάθησε να ισοφαρίσει στην επανάληψη, δεν τα κατάφερε. Επιπλέον, σημείωσε ότι έχει παράπονα από τους παίκτες του γιατί δεν είχαν ομοιογένεια στο γήπεδο και υπήρχε αρκετή γκρίνια. Η ομάδα παραμένει πρώτη συμπληρώνει και όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ο Νίκος Πετρουζέλλης είπε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια ομάδα που ήταν αήττητη. Ο Όλυμπος μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να κερδίσει σε ντέρμπι, όμως σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλά διαβασμένος. Στη συνέχεια ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του γιατί ακολούθησε πιστά το πλάνο της. Ακόμη, υπογράμμισε ότι θα μπορούσε η ομάδα του να πετύχει κι άλλο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας πίεσε για την ισοφάριση, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το αποτέλεσμα, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey