Όλυμπος Αγιάσου: «Πυγμάχος» ο Κουμπάς

11/02/2024 - 12:45 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2024 - 12:59

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή 11/2 ο Όλυμπος Αγιάσου καταγγέλλει τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Δημήτρη Κουμπά, καθώς όπως αναφέρει μετά τη λήξη του αγώνα γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κρητικό, ζητώντας μάλιστα την τιμωρία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες 10-2-24 έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία, τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και τον Όλυμπο Αγιάσου. Ένα παραδοσιακό ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Δυστυχώς όμως αυτή την ιστορία υπήρξαν και κάποιοι που ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ.Ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας ΚΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος τελείως αναίτια και μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, χωρίς να υπάρχει ένταση ή οτιδήποτε άλλο, ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΙΚΟ.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας μετεδιδόταν LIVE και υπάρχει το συγκεκριμένο βίντεο. Αφού λοιπόν δημόσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ το σωματείο του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής για την φιλοξενία του, το καλό κλίμα αλλά και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της να συγκρατήσουν τον "πυγμάχο" κ. ΚΟΥΜΠΑ οφείλουμε να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ προσωπικά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Τέτοιες ενέργειες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ για αθλητή, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί και ως ένστολος στην Αστυνομική Δ/νση Λέσβου. Ζητάμε την διερεύνηση του βίαιου περιστατικού και την υπηρεσιακή τιμωρία του, αν αυτό προβλέπεται. Επίσης ζητάμε από την ΕΠΣ.ΛΕΣΒΟΥ να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές με κάθε νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο.

Καλή συνέχεια στο ιστορικό σωματείο του Διαγόρα.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey