Τα «φώτα» στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους

15/02/2024 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2024 - 13:45

Η τελευταία αγωνιστική του κανονικού πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Λέσβου θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Δυνατή μάχη με φόντο την παραμονή στην κατηγορία αναμένεται να γίνει στο γήπεδο Κάτω Τρίτους μεταξύ του Αλκιβιάδη και του Ανδρονικά Παρακοίλων, με τις δύο ομάδες να παίζουν αποκλειστικά για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα που θα τους δώσουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την παραμονή τους, αφού θα πλησιάσουν στον πόντο τον αντίπαλο τους. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ανδρονικάς θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα, αν και στις δέκα αγωνιστικές των play offs που ακολουθούν είναι πιθανόν να υπάρξουν ανατροπές.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει όμως σε ακόμη δύο γήπεδα, όπου θα κριθεί το πέμπτο εισιτήριο των play offs. Ο Αρίων Μήθυμνας χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία του στην πεντάδα, ωστόσο το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στον δεύτερο Αιγέα Πλωμαρίου που «καίγεται» επίσης για τους τρεις πόντους. Βέβαια ακόμη και με ήττα ο Αρίων πάλι μπορεί να τσεκάρει το εισιτήριο αν η Φίλια δεν κερδίσει στην έδρα της τον Αετό Λουτρών που είναι το φαβορί.

Επίσης, στην Αγιάσο ο Όλυμπος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γέρας, ενώ ο πρωτοπόρος Διαγόρας θα παίξει στο γήπεδο του με τον Κεραυνό Αφάλωνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey