Ντέρμπι κορυφής στο Πλωμάρι

22/02/2024 - 13:20 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2024 - 13:53

Πρεμιέρα στα play offs και play outs της Α ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, με ντέρμπι πρωτοπόρων στο «Μιχαλέλειο γήπεδο Πλωμαρίου». 

Στις 3 και μισή το μεσημέρι ο δεύτερος της βαθμολογίας Αιγέας θα υποδεχθεί τον Διαγόρα που παραμένει μόνος πρώτος. Και οι δύο ομάδες αναμφίβολα κοιτάζουν τη νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αν καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς θα κάνει άλμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού θα αποσπαστεί έξι πόντους από την δεύτερη θέση αν και ακόμη υπάρχει δρόμος και όλα μπορούν να ανατραπούν. Από την άλλη με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα των γηπεδούχων, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή. 

Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πέτρας ανάμεσα στον Αρίωνα Μήθυμνας και τον Όλυμπο. Η ομάδα της Αγιάσου χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, καθώς με ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα από το γήπεδο Πλωμαρίου θα μπει κι εκείνη σφήνα στη μάχη του τίτλου. Για την πρώτη αγωνιστική των play offs ρεπό έχει ο Αετός Λουτρών.

Στη μάχη των play outs, την ίδια ώρα η Φίλια θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της τον ουραγό Αλκιβιάδη που «καίγεται» για βαθμούς, ενώ στον Παπάδο η Αναγέννηση Γέρας θα αντιμετωπίσει τον Ανδρονικά που επίσης παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ρεπό έχει ο Κεραυνός Αφάλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey