Ντέρμπι «φωτιά» σε Αγιάσο και Αγ. Παρασκευή

29/02/2024 - 19:46 Τελευταία τροποποίηση στις 29/02/2024 - 20:04

Δύο δυνατά ντέρμπι που μπορεί να καθορίσουν πολλά στη μάχη του τίτλου περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική των play offs της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 3 και μισή το μεσημέρι στο «Χριστοφίδειο» γήπεδο Αγιάσου, ο δεύτερος Όλυμπος θα υποδεχθεί τον Αιγέα Πλωμαρίου που πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Διαγόρα. Ένας αγώνας που χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη και οι δύο ομάδες, ο μεν Αιγέας για να διατηρηθεί στην κορυφή και ο γηπεδούχος Όλυμπος για να κάνει και εκείνος άλμα για την πρώτη θέση, αφού η βαθμολογική απόσταση είναι μόλις 3 πόντοι.

Στον δεύτερο αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Διαγόρας θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Αετού, για να παραμείνει κι εκείνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Αιγέα και μόνο εύκολη δεν θεωρείται η αναμέτρηση με την ομάδα των Λουτρών που έχει υψηλή απόδοση στους περισσότερους αγώνες. Για την δεύτερη αγωνιστική ρεπό έχει ο Αρίων Μήθυμνας.

Για τα play outs, την ίδια ώρα στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Γέρας, ενώ στα Παράκοιλα και ο Ανδρονικάς θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Κεραυνό που θα τον απομακρύνει περισσότερο από την τελευταία θέση. Ρεπό έχει η Φίλια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey