«Έγινε κλοπή κατά του Ολύμπου από τη διαιτησία» (video)

06/03/2024 - 20:24 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2024 - 20:56

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αετός-Όλυμπος 1-0, μίλησε στην κάμερα του sportlesvos ο γενικός αρχηγός του Ολύμπου Αγιάσου, Κώστας Ρούσσας.

Ο κ. Ρούσσας εξέφρασε έντονα παράπονα κατά της διαιτησίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι έγινε «κλοπή». Οι παίκτες τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο άλλα όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σήμερα έγινε κλοπή. Ο Όλυμπος μπορεί να παίξει 11 εναντίον 11, όχι όμως εναντίον 14. 

Ο κ. Ρούυσας συμπλήρωσε, «λυπάμαι γι' αυτά τα φαινόμενα και πρέπει κάποιος να παρέμβει σε αυτό το καραγκιοζιλίκι που γίνεται και να βάλει μια τάξη. Είναι κρίμα ο κόπος και ο ιδρώτας ποδοσφαιριστών και παραγόντων να καταπατούνται από τέτοια άτομα.» Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Όλυμπος είναι το επιθετικό φάουλ πριν την επίτευξη τέρματος του Ολύμπου που ακυρώθηκε και το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όταν απέκρουσε τη μπάλα εκτός περιοχής. 

Ολοκληρώνοντας ο κ. Ρούσσας είπε ότι ο Όλυμπος μετά από όλα αυτά που γίνονται δεν έχει κάποια τύχη γιατί κάποιοι έχουν «λοκάρει» ποιες ομάδες πρέπει να πρωταγωνιστήσουν. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey