Κρίνει πολλά το ντέρμπι στο γήπεδο Αγιάσου

07/03/2024 - 18:09 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2024 - 18:39

Πράξη τέταρτη στα play offs της Α ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 10 Μαρτίου, με την αναμέτρηση στο γήπεδο Αγιάσου να συγκεντρώνει τις βλέμματα των φιλάθλων, καθώς μπορεί να προκύψουν αλλαγές στην κούρσα του τίτλου, αναλόγως του τελικού αποτελέσματος.

Στις 3 και μισή το μεσημέρι, ο Όλυμπος θα φιλοξενήσει στο «Χριστοφίδειο» γήπεδο τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, σε ακόμη ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα παίξει αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να πατήσει ξανά κορυφή, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα βρεθεί σε θέση «κυνηγού» πίσω από τον Αιγέα που έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική. Ο Όλυμπος μπορεί να έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός μάχης για τον τίτλο, ωστόσο θέλει να κατακτήσει ακόμη μία νίκη στην διαδικασία των play offs και να προσθέσει περισσότερους βαθμούς στην συγκομιδή του. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στο γήπεδο Πέτρας, με τον Αρίωνα Μήθυμνας να υποδέχεται τον Αετό Λουτρών που παραμένει το φαβορί. 

Για τα play outs, το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 15:30, στο γήπεδο Παπάδου η Αναγέννηση Γέρας θα φιλοξενήσει τη Φίλια. Την Κυριακή 10/3 στις 11 το πρωί στο γήπεδο Θερμής, ο Κεραυνός θα υποδεχθεί τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους. Ρεπό έχει ο Ανδρονικάς Παρακοίλων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey