«Μπλόκο» στην Αγιάσο για τον Διαγόρα

10/03/2024 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2024 - 17:31

Οδυνηρή ήττα που τον άφησε στην δεύτερη θέση γνώρισε ο Διαγόρας από τον Όλυμπο με 1-0, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play offs της Α ΕΠΣ Λέσβου. Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Αιγέας Πλωμαρίου που αν και είχε ρεπό, παραμένει πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα στο γήπεδο Αγιάσου δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με το Διαγόρα έχει καλύτερη κυκλοφορία και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 23’ με τον Λαλά από κοντά να μην τελειώνει σωστά τη φάση, ενώ ο Διαγόρας απείλησε στο 33’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Τσομπανέλλη που ανάγκασε τον Τσακίρη να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 51’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αλαγιάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Στρατής Πολύζος με ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουμπά για το 1-0. Στην συνέχεια ο Διαγόρας έψαξε το γκολ της ισοφάρισης δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο να εκμεταλλευτούν κάποιες αντεπιθέσεις για να πετύχουν και  δεύτερο τέρμα. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο για να βρουν έστω το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Όλυμπος με καλή άμυνα κράτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο γήπεδο της Πέτρας ο Αετός πήρε την νίκη με συνοπτικές διαδικασίες απέναντι στον Αρίωνα Μήθυμνας. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Βλαστέλλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 6’ με σουτ εκτός περιοχής του Δουκάκη. Στο 23’ ο Τρεμούλας με σουτ σημείωσε το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με το Αετό να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική των play outs ο Κεραυνός νίκησε 3-1 τον Αλκιβιάδη και έφτασε τους 16 βαθμούς, κλειδώνοντας ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Χασαπάκη, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά από το δοκάρι μετά την κεφαλιά του Χατζησπύρου. Στο δεύτερο μέρος ο Αλκιβιάδης ισορρόπησε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65’ με τον Βύρωνα Σταυρινό μετά από σέντρα του Ανήφορου. Ο Αλκιβιάδης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Ανήφορο στο 75’ να σπαταλά ανεπανάληπτη ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή. Στο 80ο λεπτό με σουτ του Πλιάκα από το ημικύκλιο ο Κεραυνός πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ και στο 90’ ο Μπενζιου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play offs

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play outs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey