«Ο Ανδρονικάς δείχνει διαφορετικό πρόσωπο στα play outs» (video)

13/03/2024 - 20:07 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2024 - 20:39

Μετά τη μεγάλη νίκη του Ανδρονικά Παρακοίλων απέναντι στον Αλκιβιάδη, στην κάμερα του sportlesvos μίλησε ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Γιώργος Κομνηνός.

Ο κ. Κομνηνός ανέφερε ότι οι τρεις ομάδες, Ανδρονικάς, Αλκιβιάδης και Κεραυνός έχουν αδικήσει τον εαυτό τους, γιατί έχουν καλές ομάδες και δεν αξίζουν να έχουν αυτή τη βαθμολογία. Τα πολλά γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στη διάρκεια του πρωταθλήματος πρόσθεσε, ήταν από δικά της λάθη κυρίως, ήταν κάτι που έριξε τη ψυχολογία όλων με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς, όμως στα play outs ο Ανδρονικάς δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Ο Ανδρονικάς και στο σημερινό παιχνίδι δέχτηκε γκολ από λάθη, όμως έβγαλε αντίδραση και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες παρά τις απουσίες που είχε. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα του έκανε άλμα για την παραμονή, όμως οι ομάδες συμπληρώνει είναι ισοδύναμες και ακόμη μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Επίσης, είπε ότι όλες οι ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους, πρέπει να οργανωθούν περισσότερο σε πολλούς τομείς και ότι οι παράγοντες κάνουν μεγάλη προσπάθεια.

Για το γεγονός ότι για ακόμη μια χρονιά η ομάδα των Παρακοίλων στις δύσκολες στιγμές ανταποκρίθηκε, τόνισε εκτός από το νεανικό στοιχείο, υπάρχουν έμπειροι παίκτες που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν την κατάλληλη στιγμή. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey