Στάση αναμονής στο Διαγόρα Αγ. Παρασκευής

19/07/2011 - 13:18

Διακριτικά παρακολουθούν τις εξελίξεις οι άνθρωποι του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, περιμένοντας να δουν ποιοι προπονητές, αλλά και ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Ο πρώην Πρόεδρος και Γενικός Αρχηγός της ομάδας Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κόουτς, μετά τη λήξη τη συνεργασίας του Διαγόρα με τον Νίκο Μάτα, ωστόσο όπως δήλωσε στο sportlesvos.gr, δε βιάζεται να καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει το χτίσιμο του Διαγόρα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Στην Αγία Παρασκευή εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως τα πάντα "παγώνουν" σε επίπεδο ανακοινώσεων, όσο δεν κλείνει ο προπονητής.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, διακαής πόθος των ανθρώπων του Διαγόρα φέρεται πως είναι ο Δημήτρης Γαβαλάς, για τον οποίο πάντως υπάρχει έντονη φημολογία πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΛΚ, ώστε να αναλάβει την ομάδα νέων (Κ20) σε περίπτωση που οι Καλλονιάτες ανέβουν στη Β' Εθνική. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Φώτης Κοκκινέλλης, αν δε συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αιολικό.

Αναμφίβολα, και οι δύο περιπτώσεις φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολες στην παρούσα περίοδο, ωστόσο οι άνθρωποι του Διαγόρα είναι αποφασισμένοι να "παλέψουν" για το καλύτερο δυνατό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey