Ξεκίνημα με όνειρα για τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας

08/08/2011 - 13:59 Τελευταία τροποποίηση στις 08/08/2011 - 14:53

Με πολλά όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας, οι παίκτες του οποίου εδώ και λίγες ημέρες καταπίνουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα στο βουνό της Αμαλής υπό τις οδηγίες των Στρατή Μυρογιάννη και Ανέστη Πουλιόγλου.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Κλεάνθης Μανιάτης παρά το ότι φαινομενικά μετά και την απώλεια (στα μπαράζ) του τίτλου, δε θα ενίσχυε για ακόμη μία χρονιά τις προσπάθειες της ομάδας, εντούτοις παρέμεινε επικεφαλής της διαχρονικά από τις πιο δυνατές ομάδες των τοπικών μας κατηγοριών και διατήρησε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που έχει όλα τα φόντα για μία ακόμη χρονιά να πρωταγωνιστήσει. Και γιατί όχι; Να επιτύχει φέτος αυτό που δεν κατάφερε οριακά τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Ατρόμητος μπορεί να έχασε το Ραφαήλ Κουνιαρέλλη στην έναρξη των μεταγραφών, αλλά και τους Λύγκο, Χριστοδούλου, Μαλακό και Παττέ, παρ΄ όλα αυτά προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες όπως αυτής του Σγουρέλλη, του Μπαράκη καθώς και του Ηλία Ξυλά που επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του για να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του. Ακόμη πήρε πίσω και το «δικό μας» Βασίλη Ορφανό από τον Παλλεσβιακό, αλλά και τον αειθαλή Ανέστη Σαμαρά και τον Αγγελίδη.

Στα πλέον σημαντικά του Ατρομήτου καταγράφεται το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει στις τάξεις της τόσο τον φυσικό αρχηγό της ομάδας Κυριάκο Κουνιαρέλλη, όσο και το Γιώργο Σπετσιώτη που βρέθηκε μία ανάσα από τον Όλυμπο, ενώ το όνομά του «έπαιξε» και στα μεταγραφικά του Αιολικού. Στην Αγία Μαρίνα τέλος, αγωνίζεται φέτος και ένα όνομα που ενδεχομένως να μας απασχολήσει σοβαρά στο μέλλον. Και αναφερόμαστε στον νεαρό Αγριμάκη (15 ετών) που λέγεται πως είναι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα της ηλικίας του στο νησί και φέτος αναμένεται να πάρει ευκαιρίες και να αποδείξει το μέχρι που μπορεί να φτάσει…

Αναλυτικά το ρόστερ του Ατρομήτου:
Τερματοφύλακες: Σπετσιώτης, Κορβέκης, Ψαριανός
Αγγελίδης, Μπαράκης, Παπαγεωργίου, Κοντονίκας, Ευαγγέλου Γιώργος, Ξυλάς, Σγουρέλλης, Κουνιαρέλλης Κ., Σαμαράς, Ορφανός Β., Μπουντακόπουλος, Νέστωρας, Κούτσας
Μικροί: Αγριμάκης, Ατματζίδης, Ευαγγέλου Γιάννης, Χατζόγλου, Μητσέλης, Μουφλουζέλλης, Αθανασιάδης, Τερμετάκης, Ρομάνο

Προπονητής: Στρατής Μυρογιάννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey