Άρχισε... τρέξιμο ο Αιγέας Πλωμαρίου [video]

08/08/2011 - 14:42 Τελευταία τροποποίηση στις 08/08/2011 - 14:56

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Αιγέας Πλωμαρίου την Παρασκευή 5 Αυγούστου, ξεκινώντας την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν, υπό τις οδηγίες του Στρατή Μιχαλέλλη. Με αέρα αισιοδοξίας που πηγάζει από την περσινή πορεία πρωταθλητισμού στον Β΄γύρο. Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Κύριλλος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και πολλά γκολ.

Ο Πρόεδρος την ομάδας, Στέφανος Σανιδάς στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές υπενθύμισε ότι ο Αιγέας είναι μια οικογένεια και ότι η διοίκηση θα είναι πάντα κοντά τους, η φιλοσοφία της ομάδας συνεχίζει στο να βασίζεται κυρίως σε νέους και ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Tο αξιοσημείωτο στα των μεταγραφών, είναι ότι ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Βαρβαγιάννης, χειρίζεται προσωπικά την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, θέλοντας να τον κάνει σαν δώρο προς τον σύλλογο.

Το παρόν έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές ανάμεσα σε αυτούς και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Χιωτέλλης που συνεχίζει να αγωνίζεται στα 48 του χρόνια.

Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο γύρο γύρο από το γήπεδο, στη συνέχεια εκτελέστηκαν ασκήσεις και ακολούθησε το πρώτο οικογενειακό διπλό για ξεμούδιασμα. Από το Σάββατο θα ξεκινήσουν προπονήσει με τρέξιμο στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στο Πλωμάρι και εκγύμναση σε γυμναστήριο της Γέρας. Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες φιλικών παιχνιδιών και αγώνων Κυπέλλου.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής του Αιγέα Γιάννης Πρωτούλης, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Β΄ ομάδα της ΑΕΛΚ Καλλονής, που από φέτος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Δείτε βίντεο με πλάνα από την πρώτη προπόνηση (Πηγή: plomarinews.gr)

{vimeo}27362653{/vimeo}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey